REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Spitalul regional de la Constanţa va fi construit în parteneriat public privat cu investitori turci!

Spitalul regional de la Constanţa va fi construit în parteneriat public privat cu investitori turci!

Replica API 19 octombrie 2018 | 00:13 408

Spitalul regional de la Constanţa va fi construit în baza unui parteneriat public-privat cu parteneri investitori din Turcia. Este anunţul făcut de premierul Viorica Dăncilă într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Investiţia a fost discutată, la Ankara, cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

"Preşedintele Erdogan a prezentat interesul părţii turce pentru construcţia unui spital regional la Constanţa în parteneriat public-privat, un spital cu 1.000 de paturi", a afirmat premierul, care a adăugat că România şi Turcia au semnat şi un memorandum în domeniul sănătăţii, document care va "promova încurajarea reciprocă a investiţiilor în sectorul sanitar", în industria farmaceutică, precum şi în cea de echipamente medicale.

Spitalul regional ar urma să aibă 1.000 de paturi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
saraci uni din voi fac turci spital si o sa faca interventi pe creier ca prosti sunteti daca ne uitam putin in spitale din turcia sunt pline de romani ,comunitatea europeana doar ne a transformat in tara de consum si directivele lor si prosti nostri noi romani nu mai avem voie sa avem fabrici ,nave, agricultura
0
0
trebuia construit spitalul cu fonduri proprii.,La licitatie sa fi fost, Hriscu, Galani, Caragheorghe, Hasotti si toata crema de branza cu aracet . asta voiati? spitalul ca spitalul da cu medicii formati la Fratelli club ce facem?de la spitalul turcilor tot la cabinetul privat o sa te trimita ca saracii au inca salarii mici pt valuarea lor de fratelisti.
4
1
nici turcii nu fac acel spital ca un act de caritate, totul este la schimb, in mod evident autoritatile romanesti le-au dat si turcilor ceva ca altfel nu se deranjau nici aia
7
1
Spalatura !
3
0
Ce ne fac spital cu wc-uri turcesti ?
6
1
Facem spital si voi ne dati romance. cadane sa le spargem la schimb
4
3
Trebuie spiale ca nu sunt bolnavi cate serii medici afoni in ale medicinei au fost fabricati dupa revolutie. Sa le fie rusine celor care stiu ca au luat examenele copiind si dau tratamente dupa cum viseaza.
9
3
Bineinteles...vin sa faca turcii ca ai nostrii nu sunt in stare...au furat prea mult
9
1
Transilvania si-o iau nemtii si ungurii, Dobrogea turcii, Bucurestiul arabii... Moldova cui o dam?
12
2
"Facem cu cine cade la troc " Alti hoti nu ati gasit . De la UE nu puteau sa fure fonduri. Cu tartaoni se inteleg. Ti ai dreaq de neam de koorve si hoti. Huo fi miar scarba
16
2
Adevarul e ca astea vechi sunt toate la standarde norvegiene deja. Avem prea multa aparatura de ultima generatie si prea multi medici buni si nu mai avem loc. E nevoie de unul nou. Intre timp, radioterapie si alte tratamente grele... la Bucuresti
12
1
chiar credeti povestile astea cu ierdogan. El nu mai are ce sa le dea de mancare la turcii lui, lira s-a prabusit, tara e in pragul colapsului. Venea ierdogan sa va faca spital, ca psd-ul nu poate. Hai sictir !
22
3
Facem Investitii marete cu cine rezonam.Avem ,aici in Constanta si tot judetul comunitate puternica de turci.Fie intrun ceas bun! As reaminti Presedintelui Erdogan,ca a promis : parc industrial la Medgidia!
6
13
@16:54 - in faleza nord se face. Langa Reyna. Retardatii dreaq...
13
1
De ce nu cu uniunea europeana ne vindeti la turci acum of dancila tare idioata esti te bagi la turci
20
4
felcitari!!! in ce zona a orasului?
5
14
Deci va fi un spital public dar si privat ,care sunt procentele ca ienicerii trebuie sa-si recupereze investitia!
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108