REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Stelian Ion, REACȚIE după decizia lui Murad de a renunța la candidatură în favoarea lui Chițac

Stelian Ion, REACȚIE după decizia lui Murad de a renunța la candidatură în favoarea lui Chițac

Replica API 14 august 2020 | 23:39 2619

Stelian Ion, candidatul USR la Primăria Constanța, a comentat înțelegerea dintre Muhammad Murad și PNL cu privire la susținerea candidaturii lui Vergil Chițac la primărie.

Parlamentarul este de părere că Murad a făcut o alegere greșită, renunțând la candidatură. ” Este o alegere greșită, dar îl înțeleg. Este om de afaceri. Dar asta nu garantează voturi pentru PNL. Și eu, dacă aș fi făcut alianță cu Murad nu aveam garanția că voturile vin la mine”, a spus Stelian Ion.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu votez cu arabu daca mai candideaza.... ce draq sa mai fure? Are bani destui si in plus, am vazut ca a construit frumos tot ce a facut....din pacate nu il ajuta infrastructura orasului sa puna in valoare ce a construit. In rest, niste morti de foame... Sa fim sanatosi!
0
0
sa ne zica stelica cum si de unde a sarit de la garsoniera la vila in compozitorilor. parca era modest si sarac si saracutul s a luptat pt ce are. Dar pare un salt urias, de la garsoniera la vila in 4 ani de parlamentar. Sau poate se hraneste cu aer si strange nebuneste banii.
1
0
Acum, ca s a bagat si stroe in competitie sunt sigur ca profesorul CHITAC va fi noul PRIMAR. Pai unde putem sa i aratam lui Stroe cat de mult il iubim daca nu la alegeri, adica ZERO voturi. Unde sa i explicam lui Stroe ca platim cea mai scumpa apa daca nu la alegeri, adica ZERO voturi, s.a.m.d. Hai ca l ai ajutat si pe fagadau sa si injumatateasca votantii si asa extrem de putini! Umflatul asta de stroe se crede un Basescu al Constante...chiar nu i spune nimeni cat e de neinteresant?
6
2
papagalul asta de machidon care a fost si avocatul bobului de mazare, a luat o casa cu acte false, cica-i bolnav, bolnav inchipuit.............. uitati-va si voi ce hoti si escroci ajung sa candideze, cei care iau case cu acte false de la ANL si fura dreptul altuia de a avea o casa.Asta putea sa ia o casa din bani munciti,dar de ce sa nu profite cand Romania este plina de prosti.
5
1
Ali Baba Murad si cei 40 de arabi hoti... Asta e afaceristul Murad, sageata mai multor servicii arabe secrete. Prietenii nostri americani de la CIA, DoD si ACI ce zic? Nu fac curatenie daca vor sa se instaleze confortabil aici?
4
0
Mai Stelica, nu te.as alege in primul rand ca ai nume de cipan, si ma gandesc ca esti ruda cu Babu, iar in al doilea rand, ce partid este asta....usr??? O sa iei 5%....mult pt tine!! Succes!!
14
3
Harapul a fost de la inceput iepure pentru pnlepre.Asta il indoapa pe rujat iar pnl il rasplateste. In perioada starii de urgenta, cand legea rechizitiilor era aplicabila, leprele au pus. carantinati in tiganiile de hoteluri ale arabului,pe bani multi.Asa invart borfasii astia banii nostri din taxe.
6
5
Ridetti voi , chiar si eu, dar pulica asta va iesi primar al constantei !
3
17
il las pe Babu sa candideze in locul meu....
14
2
Trolii pizdisti la atac! Hai baietii....ca nu o sa mai aveti voi ce fura!!!!
10
7
Cel mai prost din curtea scolii
20
8
Looseri, tu, Chitac si Murad, cu cei patruzeci de cocalari dupa el!
11
16
Dupa ce o sa va treaca cu Primaria Constanta, speram sa va dati deoparte si sa-l sprijiniti pe Gabi Turita la senat! Un om competent, cu mare valoare, care va face ce trebuie pentru noi navigatorii constanteni. Navigatorii din USR voteaza cu incredere Gabi Turita!!! Lupta Gabi, nu te lasa dat la o parte cum incearca stii tu cine!
4
18
sa moata mata stelica? Aia de tea invatat la falsuri
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108