REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Stelian Ion vrea schimbări majore la CCR, Avocatul Poporului și Curtea de Conturi

Stelian Ion vrea schimbări majore la CCR, Avocatul Poporului și Curtea de Conturi

Replica API 13 ianuarie 2021 | 00:00 1490

Stelian Ion nu vrea doar desființarea SIIJ și acceptarea în instanță a interceptărilor făcute de SRI, ci schimbări majore în Constituția României!

Stelian Ion

Noul ministru al Justiției este deranjat de numărul de mandate pe care le pot obține aleșii locali, dorind o limitare a lor, precum și modul în care sunt aleși judecătorii CCR, Avocatul Poporului sau membrii Curții de Conturi.

”Nu sunt de acord cu desființarea CCR, dar trebuie recuperat prestigiul ei. Trebuie modificată Constituția pentru modul de numire a judecătorilor CCR. Trebuie modificată modalitatea de numire a Avocatului Poporului, a Curții de Conturi, pe imunitățile parlamentarilor, limitarea numărului de mandate pentru aleșii locali. Fără penali în funcții publice este o prioritate.”, a precizat Stelian Ion la Antena 3, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand erau obediente lu Basescu si voua celor "de dreapta" erau bune. Acum schimbati. Sa nu plangeti cand roata istoriei se schimba. Sunt instrumente care folosesc si altora. Prost le faci prost ramai.
1
0
Sa faceti jocurile DERBEDEILOR din parchetele de cacat ale Romaniei si din jocurile de glezne ale cele mai mari jigodii din justitia romana pe nume Codruta Kovesi o zdreanta care a bagat multi oameni in puscarii.
4
4
Pai tocmai bine. La putere vreo 8 ani o sa fie ei. Sa vada ce inseamna abuzurile unor procurori sanrajisti. Bravo.
3
0
Daca se poate si fara ministru de justitie suspectat de coruptie privind cazul unei garsoniere luate prin interventia mamei, lucratoare la ICRAL Constanta. Sfarsitul universului se afla la ministerul justitiei in Romania- un ministru penal care vorbeste despre penali in functii publice.
7
4
vai draga e un atentat la democratie si drepturile psd
4
1
tzatzatza capritza tza
3
2
esti deja cel mai mare penal, pe o functie publica! Istoria imediata o sa te judece!
4
5
La asta ne lasati sa comentam nu? Credeti ca-l injuram, asa-i? Teapa!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108