REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Străinii fac mişto de condiţiile găsite în Spitalul Judeţean, după ce un tânăr a postat o fotografie pe internet

Străinii fac mişto de condiţiile găsite în Spitalul Judeţean, după ce un tânăr a postat o fotografie pe internet

Replica API 17 noiembrie 2015 | 13:35 211

„Aici e zona de relaxare”

„Aici e zona de relaxare”

Un tânăr străin a stârnit un val de „miştouri” dar şi de reacţii dure pe internet. Se pare că acesta îşi face stagiul în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi a postat pe o reţea de socializare o fotografie. În imagine este un hol al spitalului, cel mai probabil aflat în renovare. Însă, asta nu a contat pentru rudele şi prietenii studentului străin, care au început „băşcălia”.

Neregulile din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au făcut, de mai multe ori, înconjurul internetului, după care informaţiile au ajuns şi la urechile conducerii unităţii spitaliceşti, care fie a luat măsuri şi a explicat situaţia, fie a negat cu vehemenţă. Însă, când imaginile ajung peste hotare, cu greu ne mai putem spăla imaginea, chiar dacă a fost pătată, poate, pe nedrept.

Spre exemplu, un tânăr de altă naţionalitate, dar care se află în Constanţa, a postat pe o reţea de socializate o fotografie de pe un hol al unităţii sanitare, aflat în renovare cel mai probabil întrucât piesele de mobilier dar şi pereţii arată deplorabil, spunând că acolo este zona de relaxare. „După o intensă pregătire (stagiu – n.r.), puţină relaxare în zona luxoasă de relaxare, zona pentru fumători”, a scris el la descrierea fotografiei. Rudele sale dar şi prietenii au început să comenteze şi să ia la „mişto” condiţiile din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. „Frumos loc...”, „Ce este chestia asta?”, „Aici e locul unde se păstrează seringile?”, „Nu, aici este locul unde le folosesc!”, a răspuns stagiarul, spunând că este o glumă. „Unde ai ajuns? Întoarce-te acasă la copii!”, sunt comentariile de la fotografia postată de tânăr.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108