REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Străzile din Constanța se vor dezinfecta cu un atomizator de mare capacitate

Străzile din Constanța se vor dezinfecta cu un atomizator de mare capacitate

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 2221

Străzile și bulevardele din Constanța se vor dezinfecta cu un atomizor de mare capacitate. Primăria dezinfectează cu o substanță pe bază de clor, toate străzile, bulevardele, trotuarele și zonele aglomerate din oraș.

Se recomandă tuturor asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța care au ghene de gunoi cu tubulatură să efectueze dezinfecție și în tubulatura ghenei.

Trebuie ca toată lumea să fie responsabilă, să se respecte normele de igienă și să se evite deplasările, prevenind, astfel, răspândirea COVID-19.

„Toți avem exact aceeași putere în aceste momente. Este extrem de important să păstrăm igiena, să luăm toate măsurile ce ne sunt indicate și, mai ales, să evităm toate deplasările inutile. Vă rog din suflet, stați acasă!”, a spus Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba nu dar din toti banii primariei doar un tun ... in tot orasu ? Nu sunt carcotas dar date in.pula mea e situatie de urgenta umple Constanta cu apa si clor ca in China .Daca de inchis nu a ti inchis Constanta si din contra ati vrut sa mai faceti bani cu hotelurile atunci rezolvati problema ordinarilor.
0
0
O frectie la un picior de lemn este toata actiunea aceasta!
1
1
Au dat ca boii in timpul zilei, direct pe oamenii d p trotuare. In plus, mai batea si vantul f puternic si le imprastia zeama.
4
4
ca se tine virusul de stalpisorii lui babu. Asta e, platim dublu iar
5
2
Esti prost. Este o solutie de apa cu clor, cea mai eficienta in astfel de cazuri. Dar mai bine la tine pe strada sa nu dea.
5
4
impreuna cu infractorul fagadau dau cu apa pe milioane de euro !!! De cand asteptau ei pleasca !!! Multa muie cu mult cacat !!!
10
6
Sa iti iau sufletul in plua nea primare.dar ghici!tu nu ai asa ceva
3
6
astia au avizul DSP-ului, ii controleaza cineva la calitatea dezinfectatului sau este aceiasi ciordeala ca apa chioara cu care se spalau rotile masinilor la gripa aviara?
9
3
Poate nu ar fi asa rau daca s-ar folosi aviatia utilitara, daca mai exista. Cred ca acum 3-4 ani, imprastiau insecticid in Navodari. In alte tari am inteles ca asa fac.
10
0
Sa le spui pe la tine pe strada sa nu treaca , daca tot esti asa vehement. Sau sa le spui eventual ce firma sa-ti faca tie. A zis bine asta de sub mine...Mori da-te-n pl noastra
11
2
In loc sa zici bine ca se dezinfecteaza macar cu ceva, cumva, creierele spalate ca al tau...intereseaza firma care face si cu ce face. Mori da-te-n plm
11
9
Multumesc ca mi-ati dezinfectat geamurile! Etaj 1, str. Eliberarii.
11
1
Este taaaaaanannanananana POLAAAARIS CUM DRACU TOT ASTIA. SI MAI VORBITI DE SAMSARII DE MASTI SI COMBINEZOANE DA LA CLIENTI PESEDEULUI NU VA UITATI?
9
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108