REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Sunteţi mulţumiţi de activitatea ministrului de Interne, Carmen Dan?

Sunteţi mulţumiţi de activitatea ministrului de Interne, Carmen Dan?

Replica API 11 mai 2019 | 00:28 285

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate infractiunile se fac cu girul sau cooperarea organelor de ordine: prostitutie, pedofilie, droguri, clanuri interlope etc. Vreau regim liber in ceea ce priveste posesia armelor de foc. Interlopii oricum detin arme de foc, asa macar s-ar mai echilibra fortele.
13
1
E slaba. Nu face nimic in a stimula propuneri de legi care sa fie foarte aspre in privinta celor din justitie ce fac abuzuri si a infractorilor violenti. Tara geme de tot felul de banditi,adica interlopi dar si magistrati corupti,politisti colaboratori cu interlopii si politicieni care profita de asta. O lege clara pentru politie si jandarmerie in masura sa aduca linistea oamenilor cinstiti si groaza pentru infractori nu avem. Politita este cam de forma,nu are voie sa faca ,,buba'' infractorilor.
19
2
sefa curvelor de pe centura ,te-au tighelit astia la pas marunt de ai ramas retarda? Hai un salut de la profesionistul in muie pesede, asta numai de la pesedisti primeste muie ce egoist ,deci cum spuneam sa ne lingi cacatul!
3
14
SUG PULA IMPREUNA CU SECURISTII SI PROCURORII MEI.MAI NOU SUG PULA SI LA TOATE JAVRELE CARE I AM CONVOCAT SA MA FACA IAR PRESEDINTE PENTRU CE SA MAI FIU EU PRESEDINTELE ROMANIEI DACA SUNT O JAVRA O ZDREANTA CARE NU MA INTERESEAZA DESTINELE ACESTEI TARI DOAR EU SA MAI FIU 5 ANI DE FRECAT PULA SI DE PLIMBARI FARA NUMAR.IAR CARMEN CURVA ROMANIEI DOSAR PENAL.PUS LA SERTAR DE SECURISTII MEI ONEA NEGULESCU ALIAS PORTOCALA LAZAR KOVESI MAIOR COLDEA SI ALTI MUISTI CARE LE SUG PULA NON STOP EN GROS.
3
16
pesedista mea,cacatul meu al tau e. Dar sa-l lingi usor cu limbutza. Muie pesede !!!
8
4
Daca e de la PSD nu e buna.
9
4
Daca ii intrebi pe prostanacii de mai jos ce ar avea de reprosat ministrului de Interne, sigur n-ar sti ce sa spuna. Dar, orbiti de ura, contesta orice, cred ca ordinea zilelor in saptamana e din vina lui Dragnea si a PSD... Unii nu se pot vindeca de prostie...
5
24
ce pretentii sa ai de la o parasuta parasutata de un puscarias pe un post paralel cunostintelorsale? O nulitate absoluta fara un minim de cultura generala
25
5
Cel mai ministru slab care sa egzista!
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108