REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
16.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Surpriză! Un proxenet a vândut droguri unui agent sub acoperire

Surpriză! Un proxenet a vândut droguri unui agent sub acoperire

Victor ROTARU 1 martie 2023 | 00:00 8992

Conceptul de reconversie profesională a început să fie tot mai la modă, oameni cu ani în spate într-o carieră aleg la un moment dat să schimbe total peisajul, angajându-se într-o cu totul altă ramură a economiei, doar pentru a evita monotonia. În același caz este și Tiberiu Gimba, care în 2010 a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru proxenetism, acum, a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, vânzându-i unui agent sub acoperire mai multe grame de Cannabis.

Surpriza! Un proxenet a vandut droguri unui agent sub acoperireTiberiu Gimba

În perioada februarie - martie 2022, Tiberiu Gimba a vândut către un agent sub acoperire 11,66 grame de Canabis. Totul a început pe 25 februarie 2022, atunci când Tiberiu Gimba i-a vândut colaboratorului cu identitate protejată cantitatea de 2,79 grame Cannabis, contra sumei de 100 de lei. Ulterior, Tiberiu Gimba i-a vândut colaboratorului cantitatea de 6,70 grame Cannabis, contra sumei de 200 de lei şi în final, Tiberiu Gimba i-a vândut colaboratorului cantitatea de 2,17 grame Cannabis, contra sumei de 200 de lei.

Nici în faza urmăririi penale, când a refuzat să dea declarație, dar nici cu ocazia judecații, Tiberiu Gimba nu a dat dovadă de sinceritate, încercând să ascundă adevărul, dând vina pe colaboratorul sub acoperire, arătând că acele substanțe, zise „șobolan” erau „legale”, dar recunoaște că s-a întâlnit cu acele persoane, iar martorii protejați au confirmat implicarea infracțională evidentă a lui Tiberiu Gimba, s-au urmat toate procedurile legale, acțiunile inculpatului fiind evidente și probate fără niciun dubiu.

Surpriza! Un proxenet a vandut droguri unui agent sub acoperireMinută judecătorească

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să îl condamne pe Tiberiu Gimba la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Sentința nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și Bogdan din Columbia și fi-su lu sava cu prafuri. Și al de piron. Și aydemir. Și de gety care conduce beat drogat și droghează femeile. Și galiga. Se doarme în ghete în politie.
1
0
I-a facut cheie ca la ciupit , acum schimba dealeru’
0
1
Pe mine ma doare in p..a , doar ce miau venit drogurile din Olanda prin posta si ma plimb toata ziua cu BMW prin oras , vand peste tot si nu imi face nimeni nimic
0
0
Gimba, ai luat-o in gura, sa vinzi acceasi Marfa la acceasi pret inseamna ca iti bateau gandaci in soseste, Nu prea a avut balosu grija de tine, tea invatat sa Dai cu cu bormasina, la socoteli te ai lasat la mana ta, si ai ajuns la Asia express
1
0
Si pe la FitGym se vand..alooooo
1
0
Baaa, strici piata. c****i turbat auzi 7geuri la 200.
4
0
Agentul acoperit era un interlop drogat moldovan
12
5
Agentul acoperit era un interlop drogat m*******n
5
5
Pe gunoiu asta lati luat!? Pe piron madalin si lefterica daniel care au femei la produs si vind droguri nu ii luati ca sunteti mana in mana cu ei si va luati partea poliția r*mână
12
2
Merita arestat dupa ultima vanzare. Cine dracu vinde 2 grame cu 200 ron? Chiar voiam sa l laud. 6.7 grame la 200 ron e ceva neintalnit dar dupa sa vinzi 2 grame la acelasi pret. LA PUSCARIE BAAAAA!!!
8
2
Pe mistretul ăla de r******u din Mangakia cand îl săltați.A nenorocit 2 generatii de copii.Vinde droguri sub nasul politistilor dim Mangalia.Tot Ipj stie ca vinde si nimic.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468