REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tânăr din Hârșova, URMĂRIT de polițiști cu FOCURI de ARMĂ! S-a RĂSTURNAT cu mașina!

Tânăr din Hârșova, URMĂRIT de polițiști cu FOCURI de ARMĂ! S-a RĂSTURNAT cu mașina!

Replica API 16 octombrie 2019 | 02:52 384

Un tânăr de 20 de ani, din Hârșova, a fost reţinut de polițiștii ialomițeni pentru cumul de infracțiuni la regimul circulaţiei rutier. Va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

Mai exact, în noaptea de 13 spre 14 octombrie a.c., tânărul în cauză a fost depistat de un echipaj de poliție pe DN 2A, în localitatea Bucu (Ialomița), în timp ce conducea un autoturism cu defecțiuni la sistemul de iluminare. În momentul în care polițiștii l-au avertizat prin semnale luminase și acustice să oprească, bărbatul nu s-a conformat, a mărit viteza de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile, la intrare în localitatea Amara. Pentru prinderea conducătorului auto, care a fugit din autoturism, polițiștii au efectuat în plan vertical focuri de avertisment, reușind în cel mai scurt timp să îl imobilizeze. În urma cercetărilor efectuate a reieșit că tânărul de 20 de ani nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul nu figura ca fiind înmatriculat. Conducătorul auto a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vina putina si in varos
0
0
CRED CA A FOST BRATOSIN A LU RATA DILIMANCHE BAI MILITIENILOR CA IN SATUL HURSOVA ASA SE MERJE FARA CARNETE SA VA IAU REPORTAJELE IN PULA DE CE NU LE DATI NUMELE MARCA MASINII SI NR ALA FALS ASA CUM MANCATI KAKAT VENITI IN HARSOVA SA vedeti CIRCOLATIA PULIIIIIIIII MUIEEEEEEEE IPJJJJJJJEGOSI
1
0
Pentru cei mai in varsta. A fost odata un comandant de politie, col. Aprodu. Chiar daca vorbim de dinaintea lui 89. Integru, demn. profesionist adevarat, cinstit. Nici musca nu misca. Toate hahalerele tremurau iar orasul era unul dintre cele mai sigure. Acum, sa ales praful. Harsova a ajuns cel mai nesigur oras. De ce oare? Ce face conducerea ipj de la Constanta? ..Nimic...
8
0
veniti pe str gradinilor la garaje
9
0
Si cati mai sunt an orasul harsova care merg fara permise dar politia nu_i vede
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108