REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tânăra din Galaţi care a făcut circ în Portul Tomis se confruntă cu probleme psihice MAI VECHI!

Tânăra din Galaţi care a făcut circ în Portul Tomis se confruntă cu probleme psihice MAI VECHI!

Replica API 7 martie 2017 | 07:15 293

Început de weekend "savuros" pentru constănțenii care s-au plimbat sâmbătă, 4 martie a.c., pe faleza Cazinoului! Aceștia au fost martorii unui adevărat circ provocat de o tânără din Galați! Femeia și-a vandalizat propria mașină și a aruncat mai multe obiecte aflate în autoturism. Inițial, se credea că aceasta este ori sub influența alcoolului, ori consumare droguri. După investigații însă, rezultatele ambelor teste a fost negative. În final, gălățeanca a fost internată la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța!

Circul provocat de tânăra gălățeancă pe faleza Cazinoului are și o cauză! Aceasta se confruntă cu probleme psihice mai vechi, după cum au descoperit medicii constănțeni. “Are tulburare afectivă bipolară, episod maniacal. Nu știm dacă lua sau nu tratamment pentru că s-a externat în aceeași zi, la cererea părinților care au venit și au luat-o. Dar da, mai fusese diagnosticată, mai fusese internată și urmase tratament la un moment dat.

Are voie să conducă, nu i se poate suspenda definitiv permisul pentru o afecțiune psihică care a fost o dată două săptămâni și probabil că o să mai fie vreodată”, a precizat Diana Cîrjaliu,șefa Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean Constanța. Înainte de a fi internată în spital, martorii au crezut că femeia se afla sub influența drogurilor având în vedere comportamentul deviant pe care l-a avut. În urma analizelor de sânge, acest lucru însă nu s-a confirmat.

Totuși, dacă ar fi consumat etnobotanice, acestea nu ar fi putut fi depistate în urma analizelor. De ce? „Nu se pot depista decât drogurile clasice, precum cocaină, heroină, amfetamină etc. Etnobotanicele nu pot fi identificate şi nici dozate, pentru că sunt enorm de multe amestecuri de substanţe, posibilităţi, variante, plante cu efecte halucinogene şi nu pot fi determinate prin probele de laborator. Dar nu numai la Constanţa. Nici la INML Bucureşti. Din câte am înţeles, nici prin alte ţări. Pur şi simplu nu ies. La Constanţa oricum lucrăm pe kituri, care sunt prestabilite pentru 10 sau 12 tipuri de droguri, care sunt cele clasice”, declarau, pentru „Replica”, medicii legişti din Constanţa încă din anul 2015.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa plece la galati, ca nu mai putem de atatia moldoveni
1
0
M-am referit la IQ scazut al constantenilor referitor la cum s-au comportat cu un om bolnav.In loc sa cheme o ambulanta ei filmau si topaiau cu telefoanele in mana ca niste cimpanzei.Si ,apropo,evaluarea medicala o face medicul si nu militianul examinator care,tot constantean este.
6
4
Dar daca va produce un accident , va fi raspunzatoare , sau se va prevala de faptul ca are probleme de sanatate...?!?
7
2
Domnule Dante, IQ-ul dumitale e si mai scazut daca nu stii sa citesti informatia complet. Fata din Galati, prin urmare in acest caz IQ-ul constantenilor nu intra in ecuatie.
7
5
Aici nu este vorba de cine cui ia dat permis.Fata aceasta nu a fost implicata intr-un accident .Aici este vorba de putina educatie a cetatenilor din Cta.Dar am mai spus si ma repet,Cta este un oras cu cel mai scazut IQ al populatiei,descendentii canalistilor si mogaldanilor manelizati fata in fata cu tehnologia telefoanelor.
13
15
Cine i-a dat carnet sonatei astea?Cred ca se poate verifica atat la politie cat si pe linie medicala!
10
7
De ce i sa dat permis de conducere.Chiar si politistii care examineaza probele de traseu trebuie sa fie pshihologi sa si dea seama pe cine admit.Cati din astia dupa ce si au luat permisul sunt pericol pe soselele tarii ...
14
4
Si de ce i se mai permite sa conduca? da , bine, alta intrebare !
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108