REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tânărul care a produs accidentul din Mamaia era DROGAT și sub influența alcoolului!

Tânărul care a produs accidentul din Mamaia era DROGAT și sub influența alcoolului!

Replica API 26 august 2017 | 00:00 298

3 tipuri de droguri

3 tipuri de droguri

Costel Lefter, tânărul de 26 de ani, din Cernavodă, care a produs accidentul rutier din stațiunea Mamaia, în urma căruia o femeie, care se afla pe trecerea pentru pietoni, a murit, era sub influența băuturilor alcoolice și a drogurilor. Potrivit surselor noastre, acesta era cam "amorțit" și nu prea conștientiza unde se află și ce face.

Surse din cadrul anchetei au precizat, pentru "Replica", faptul că în sângele tânărului au fost găsite cam 3 tipuri de droguri, între care și amfetamine. În plus, el era și sub influența băuturilor alcoolice. Se pare că și alcoolemia a fost foarte mare. Iar combinația celor două, droguri și alcool, i-ar fi produs o stare de "amorțeală", în sensul că șoferul nu prea conștientiza pe unde se află și ce face atunci când s-a produs nefericitul eveniment.

Amintim că teribilul accident rutier s-a petrecut în stațiunea Mamaia, duminică, 20 august, în jurul orei 7.00 dimineața. O femeie a murit pe loc, ea fiind efectiv spulberată de un autoturism, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal. A fost târâtă circa 200 de metri, iar victima s-a făcut… bucăți. Șoferul vinovat de producerea accidentului, Costel Lefter, de 26 de ani, din Cernavodă, a ajuns la spital în stare critică, în comă, iar acum starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, fiind detubat și transferat pe Secția de Chirurgie. Urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

"Va fi transferat la Chirurgie. Este conștient, colaborant, a fost detubat. Urmează să fie operat la BMF pentru că are o fractură de mandibulă sau maxilar", au declarat, pentru "Replica", cadrele medicale ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța. Se pare că acesta avea viteză, iar rezultatul analizelor au stabilit că era drogat și sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările și se pare că și inspectorii ITM, nefericitul eveniment fiind încadrat și ca accident de muncă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era alt personaj era arestat.Dar mafia lucreaza...Lasati l in spital pana trece scandalul sa se mai uite,inculpatul o face ca nu stie pe ce lume este si il va scapa mafia.Nu este primul caz in Romania.Banul vorbeste !!!.
15
1
La zid cu el
14
0
Fratilor au dat cei de la alte ziare. Alcool metamfetamina si ecstasy. Alcool peste 1.4 in sange.
14
0
Nu cumva femeia era beata si drogata? Ca asa ar vrea tacsu sa insinueze...
16
2
La puscarie cu el...20ani!
19
0
a facut..sa moara toti drogatii sa se curete lumea de prosti
14
0
Da dati drumu ca nu a vrut omu avea probleme ca tot omu daca ereati in locu lui nu la fel faceati
0
16
Ce inseamna putin amortit?.Dati ne date concrete nu ne mai ametiti.De obicei sunteti pe subiect dar in acest caz ne ametiti.In primul anunt ne relatati ca inculpatul este nevatamat apoi este in coma iar acum face operatie estetica.Stiti ca ptr inducerea in eroare puteti fi sanctionata cu dosar penal.Si asa dvs de la Replica aveti o bucurie mare la cuvantul dosare penale.Aveti grija dna L.C ca aveti aceiasi initiale cu inculpatul.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108