REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Taner Reșit, condamnat cu suspendare

Taner Reșit, condamnat cu suspendare

Replica API 4 martie 2017 | 23:04 495

Primarul din Tuzla, Taner Reșit, a fost condamnat la 2,8 ani de închisoare cu suspendare, de către Tribunalul Constanța. De precizat este că decizia nu este definitivă. Contactat de către „Replica”, Taner Reșit a punctat că decizia nu este definitivă și o va ataca la Curtea de Apel.

Amintim că Reşit Taner şi afaceristul Ştefan Radu, în perioada 16.08.2015 - 8.09.2015, pentru a obţine de la administratorul unei societăţi comerciale, fiind vorba de Dorin Sărăcilă, suma de 48.000 de euro, au exercitat asupra acestuia din urmă acte de constrângere constând în ameninţări cu fapte păgubitoare, respectiv: alungarea clienţilor, împiedicarea accesului în spaţiul comercial şi a utilizării acestuia prin schimbarea încuietorilor şi sechestrarea bunurilor aparţinând firmei respective. La data de 8 septembrie, spun procurorii, cei doi ar fi exercitat acte de violenţă fizică asupra persoanei respective. Potrivit informaţiilor noastre, este vorba despre firma Total Fitness Gym. Ambii au fost arestaţi preventiv însă, ulterior, au fost lăsaţi în arest la domiciliu şi apoi sub control judiciar. Ulterior au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni de corupţie de către procurorii DNA Constanţa.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tanere fugi frate Primaria nu este de tine
0
0
adica tatari corcitzi cu tziganoi si turci din piatza Chiliei au ajuns mari afaceristi din Constanta.Afara cu veneticii!Afara cu tziganoii!
1
0
Tatar Prost,la puscarie
1
0
dupa cum ati spun colegi chiar esti si vei fi sacrificat datorita hotiilor facute in defavoarea localnicilor, CHiar asa prost ca tine mai rar sa gasesti sa ajunga pus vice de un alt mare hot ce sa pretins sa se manjeasca la ceva banet si aur furat de cap asta de oaie ce te-a aruncat in bratele politiei, dar uite ca Alah nu doarme si .....
2
0
Astra Sri Asta ati ales,asta aveti,tuzleni prosti
1
0
GARDA VECHE PSD AL VA SUSTINE LA PRIMARIE PE COSTICA BAN LA ALEGERILE DIN IUNIE BORCAN,SAMOILA ,DRAGAN DUTU MOISEI ,SANDU ,RODICA ,AITEN , MACHEDONI ,
1
4
Fiecare asi merita soarta ,cum ati asterni asa dormi,si asta nu e turcalete ci tatar,fitele care le facea ai es pe nas acum,el nu a fost in stare sa aiba grija de cladirile lui si lea pierdut pe la banci si acum vreti sa conduca o comuna
5
1
acest turcalete este rusinea acestei comune nu a facut nimic, nimic, a stagnat toto de cand este primar si bine le face acestor .... care l-au ales de parca nu avea pe cine alege !
5
2
Hopppaaaa.... ah daca iesea pasienta cu ordonanta 13 .... ahhhh... pacat mai Taner Mare pacat la tine. Acum ce e de facut bre ? Se pare ca trebuie sa iti cam dai demisia. Sau faci ca taica dragnea. Bai macar pentru performanta ta de la sofer de autobuz la primar si tot meriti sa fii primar . Binee asaaaa !
3
2
a ajuns vice datorita lui saracila ca ia dat pitipoance apoi bani si aur din furaciunile facute pe vremea cand lucra la metropolitan taxator
10
0
FOARTE FRUMOS SA VADA SI TUZLENI CE AU ALES SA SE FACA ALEGERI SA INTRE MICU PRIMAR CA SA MAI FACA CEVA PENTRU TUZLA
13
4
Jegu de saracila nici nu merita sa ii scriu num cu majuscule !
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108