REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Târg de cariere pentru viitorii marinari constănţeni

Târg de cariere pentru viitorii marinari constănţeni

Replica API 27 octombrie 2017 | 00:00 321

Un Târg de cariere, destinat studenților și elevilor constănțeni va fi organizat, vineri, 27 octombrie, la Universitatea Maritimă Constanța. Evenimentul are loc în cadrul proiectului MENTOR – Blue Career Centre of Eastern Mediterranean and Black Sea.

Târgul de cariere își propune să contribuie la facilitarea inserției pe piața muncii a elevilor și studenților, făcând posibilă interacțiunea concretă între potențialii angajatori și forța de muncă locală. Tinerii aflați în căutarea unui loc de muncă vor avea, astfel, posibilitatea de a discuta cu reprezentanții angajatorilor pentru a afla care sunt oportunitățile de angajare disponibile la ora actuală și pentru a beneficia de consiliere în cariera aleasă. Aceștia vor avea ocazia să fie admiși la stagii de practică reale, care să îi sprijine în dezvoltarea profesională ulterioară, sau să se angajeze în domeniul de interes.

Firmele participante la Târgul de Cariere sunt entități cu activitate relevantă și rezultate remarcabile în cele patru sectoare conexe domeniului maritim din regiunea Mediteranei de Est și a Mării Negre: transportul maritim, turismul de croazieră, acvacultura marină și industria off-shore de petrol și gaze.

Au confirmat participarea reprezentanți ai autorităților și agențiilor naționale din sectoarele menționate anterior, reprezentanți ai firmelor de crewing, operatorilor portuari și firmelor care activează pe piața de logistică și off-shore, precum și studenți de la universitățile constănțene și elevi de la licee din județ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108