REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Târgul de Turism al României. Președintele CJC, Horia Țuțuianu, și primarul din Limanu, prezenți la eveniment

Târgul de Turism al României. Președintele CJC, Horia Țuțuianu, și primarul din Limanu, prezenți la eveniment

Replica API 16 noiembrie 2018 | 23:19 395

Agenţiile de turism din țară, inclusiv din Constanța, dar și din străinătate, au pregătit pentru vizitatorii Târgului de Turism al României, care se desfăşoară între 15 şi 18 noiembrie 2018, la Centrul Expoziţional Romexpo, mii de pachete de vacanţă, cu reduceri pentru toate gusturile.

Timp de patru zile, operatorii își vor expune ofertele la o nouă ediţie Târgul de Turism al României. Vizitatorii au ocazia să se informeze şi să aleagă cele mai atractive oferte de vacanţe sau călătorii, iar experţii din domeniu să-şi dezvolte şi consolideze afacerile cu profil turistic. Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, se află și el la Târgul de Turism, împreună cu primarul localității Limanu, Daniel Georgescu. La eveniment participă și ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Standul dedicat Consiliului Județean Constanța reunește, atât reprezentanți ai instituțiilor subordonate, autorități locale, producători, precum și tour operatori specializați pe litoralul românesc. Printre co-expozanți se regăsesc: Muzeul de Științe ale Naturii Constanța, Muzeul de Istorie și Arheologie, Primăria Constanța, Primăria Limanu, dar și Primăria Cernavodă. La această ediție, Județul Constanța are un stand propriu în suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Prezența la acest târg reprezintă o oportunitate de a prezenta potențialul turistic al întregii regiuni. “Împreună cu Ministrul Turismului, Bogdan Trif, am inaugurat standul Consiliului Județean Constanța, la Târgul de Turism al României. Varietatea formelor de relief, siturile arheologice, muzeele, mănăstirile, dar și tradițiile unice pe care le gasiți aici, fac din Dobrogea o regiune unică în România. Am convingerea că dezvoltarea industriei turistice se poate realiza doar cu susținerea autorităților locale, prin promovarea întregii regiuni. Vreau ca județul Constanța să aibe o cât mai mare expunere, iar numărul turiștilor să crească”, a declarat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu cumva este vorba de un clip lgbt
0
0
unde este Rosu, ce face bani negri din revelioane. ii ducea copiii la scoala lu horia?
1
0
ati facut praf vama veche ,ati adus manelisti cocalari pitipoance si baldachine de neam prost iar preturile depasesc un sejur in Dubai .450 lei o camera in vama veche ? ca sa nu mai spunem de piscine .de ce mama dracu vii la mare sa faci baie in apa potabila ?
2
0
Ce prezinti dnule primar de Limanu, Georgescu? Gropile, mizeria, restaurantul lui finul Ionescu neautorizat, blocarea drumului de acest mafiot , restaurantul tau din Vama Veche care nu a respectat PUG-ul la inaltime, cosmeliile cu porumb care sunt tot ale tale, hioscuile gen WC care unt tot ale tale, modul execrabil in care conduci una dintre cele mai bogate comune ? Si adaugam mizeria de pe plaja 2 Mai unde o detii cu analfabetul de Marius Dumitru, si cu un restaurant facut pe domeniu statului roman ? Nu rade ca inca speram sa ajunga DNA-ul sa vada cum ai autorizat resturantul lui Stanica
4
0
Cand ii vezi p'aia din foto te faci turist si pleci in antalya.De scarba.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108