REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tăriceanu anunță moțiune de cenzură dacă Guvernul desființează SIIJ. ALDE susține alegerea primarilor în două tururi

Tăriceanu anunță moțiune de cenzură dacă Guvernul desființează SIIJ. ALDE susține alegerea primarilor în două tururi

Replica API 14 ianuarie 2020 | 02:26 579

Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni, într-o conferință de presă, că formațiunea sa „va da tonul” pentru o moțiune de cenzură în cazul în care Guvernul Ludovic Orban desființează SIIJ prin OUG sau prin angajarea răspunderii. Tăriceanu a explicat ca se va alia cu PSD pe aceasta tema, dacă se ajunge acolo. Liderul ALDE a precizat că în protocolul semnat cu Ludovic Orban pentru învestirea Guvernului, liberalii au promis că modificarea legislației în justiție se va face numai prin dezbatere și aprobare parlamentară.

Pe de alta parte, Tăriceanu a indicat ca nu va vota o moțiune de cenzura a PSD dacă Guvernul își angajează răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se desfiinteaza sectia apar iar de astia ca Portocala si Lucica. Asta este singurul lucru care cat de cat ii sperie
0
1
Nu ai dreptate ma pentru ca desfiintarea SIIJ este un lucru bun,daca nu era asa sareau specialisti in justitie din U.E.cu criticile la adresa Romaniei,cine vrea sa ma creada bine,cei care te cred pe tine si declaratiile lui Dragnea inainte de europarlamentare care spunea ca"Romania este o colonie a U.E.si NATO" treaba lor.
1
1
normal ca romanii vor desfiintarea sectiei speciale pt ca sunt prosti si nu inteleg rolul ei. Sectia asta este singurul lucru de care se tem magistratii in Romania. daca o desfiinteaza sa vei iar spectacol cu catuse si defilari de arestati la televizor
2
2
Oare dece apara Tariceanu SIIJ,adica nimeni nu are voie sa ii controleze pe judecatori indiferent ce decizii dau,nimeni in afara de ei,adica doar judecatori se pot controla intre ei nimeni altcineva din tara asta nu are voie sa vada din ce cauza dau judecatori decizii cel putin ciudate si culmea asta spun aia care declara ca nimeni nu este mai presus de lege,lege care trebuie sa fie pentru tot poporul nu pentru o anumita patre din popor.
5
0
Chiar nu stiai ca WC ..J vrea ca PORTOCALA SA FIE DECLARAT EROU NATIONAL ?.DESFIINATAREA SIJ E PASUL SPRE DIACTURA PDL PNL CIUMA ROSIE ...Tudor habar nu are ce insemna desfiintarea SIJ .!!!
2
1
CE TUPEU DE BORFAS ARE SI CRIMINALUL ASTA!Pai jegosul asta a legalizat CHINA si drogurile sintetice prin HG349 pe 2007,nu plateste nimeni?au fost 3 semnaturi pe HG ,chiar asa nu i da nimeni in judecata?o sa aiba o mare surpriza,parintii care au suferit din cauza voastra,ce sa vezi...?Si au facut o anumita organizatie si acea organizatie va intenta proces!
1
2
Tarziu nea Tariceanu pentru suparari dinastea. Iar dupa alegerile anticipate in mod normal ar trebui sa dispareti din politica.
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108