REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tăriceanu îi dă un sfat lui Iohannis: 'Să nu joace pe această coardă sensibilă, nu se poate juca'

Tăriceanu îi dă un sfat lui Iohannis: 'Să nu joace pe această coardă sensibilă, nu se poate juca'

Replica API 2 iunie 2018 | 02:52 392

Călin Popescu Tăriceanu îl avertizează pe Klaus Iohannis că în cazul în care nu o va demite pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, ar putea fi suspendat. ”Să nu joace pe această coardă sensibilă!”, e avertismentul celui de-al doilea om în stat și care poate ajunge președinte interimar în caz că Iohannis ar fi suspendat.

”Curtea nu dă explicații detaliate să înțeleagă tot nespecialistul, ci va da o motivare. Ne-am obișnuit cu rolul președintelui jucător din trecut, promovat de Traian Băsescu. Președintele e mediator, nu jucător, nu e partizan. Are altă misiune, se extrage din jocul politic. Eu nu cred că președintele va juca pe această coardă sensibilă, nu se poate juca cu deciziile Curții Constituționale. (n.r. dacă va fi suspendat în caz că nu respectă decizia CCR). Nu știu cum va proceda”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu iti dau un sfat: du-te in ma-ta si lasa-ne in pace, cacaciosule!
3
0
Voi pe cate coarde aveti voie sa jucati in spiritul familiei traditionale: o nevasta proasta in bucatarie si cate coardevor muschii vostrii pe fotoliile din anticamera partidului?
2
0
rezumate la sfaturi ptr haremul tau de sotii, poate acolo functioneaza
1
1
plateste bine pesedeul bey postacilor jegosi ??? Futu-va-n gurita mamelor voastre de coarde obosite. Coarde ca tariceanu si dragnea.
5
5
Bai mosule dute si lasane dracului cu lozincile tale? MINCINOSULE IN DECLARATII.Credem ca ai marit PSA
4
4
Va certati si va balacariti degeaba. A venit vara, mai bine mergeti la plaja si va relaxati. Indiferent de cine-i la putere, astia or sa ne fure pe toti pana ne lasa-n fundul gol. Dupa aia fig in Madagascar sau Costa Rica. Chiar crede cineva ca pastaie, ghita, udrea si altii au plecat de capul lor? Se stia ca astia vor fugi, da s-au onchis ochii. Intrebarea e ce au oferit astia la schimb ca sa fie lasati sa fuga. Au turnat pe cineva, ascundnasiale facute de cineva, sau au dat ponturi cui trebuie despre afaceri dubioase din care ies camioane de bani?
5
3
Atata timp cat dosarele mele sunt in sertarul parasutei de la dna sunt in corzi si nu o pot demite.Si mai rstr o chestiune...are o pasatica de te unge pe boasse,stie basse si coldea.
5
3
omul acesta nu se poate sa plece
1
3
Mos tarie spirteanu beleste belengherul in curand ca vine roata
2
3
A mai aparut un parerolog, isi zice max. De la maxima prostie... Pentru cultura ta politica, desi nu-ti va servi la nimic: presedintele interimar nu poate adresa Parlamentului mesaje cu privire la principalele probleme politice ale natiunii, nu poate dizolva Parlamentul si nu poate organiza un referendum. In rest, are toate prerogativele. Mai pune mana pe Constitutie, daca te mananca degetele si vrei sa postezi pe aici. Cu chestia aia cu legislativul, executivul si puterea judacatoreasca ai descoperit ... ata de taiat mamaliga.
1
11
Noi sa jucam in pla pe alde PSD. De placere
2
4
Nae, nimeni nu castiga nimic. Unii au impresia ca daca ajunge un sulica presedinte interimar o sa dea legi pe banda rulanta. Atributiile unui presedinte interimar sunt extrem de limitate. Chiar si atributiile unui presedinte in functie sunt limitate. Asa e peste tot, nu doar la noi. Parlamentul este puterea legislativa, guvernul putere executiva, si justitia putere judecatoreasca. Pres. are atributii in politica externa, este mediator, si comandant suprem al armatei, dar numai in timp de razboi. Pe timp de pace prezideaza sedintele CSAT, unde are drept de veto, atat.
10
4
bai curva masculina,daca chiorete a fost suspendat de doua ori, cine a castigat ceva,doar astia cu tiparitul voturilor,daca reusiti asa o jighinire nu va v-a fi de folos
12
5
Postacii Alde sunt la datorie. Sa va pis in gat martalogilor cu tot cu bosorogul futac de tinere.
6
12
Explica-ne tu, geniule, de cate ori are voie sa retrimita presedintele in parlament o lege pt reexaminare. Zi-ne si si cum e cu decretele. Constitutia ai citit-o? Stii ce scrie acolo? Cand ai primit-o gratis acum niste ani in cutia postala ce ai facut cu ea? Retardati sinsemidocti ca tine habar n-au pe ce lume traiesc, dar emit tot felul de pretentii tampite. Pune mana pe carte, acefalule, si dupa aia poate purtam o discutie pe teme care acum te depasesc. Lingau jegos ce esti. Ti-e dor de comunism? Tanjesti dupa dictatura? Atunci jet in Coreea de N, limbricule!
17
1
Da... vid e in capul tau! Tare prost te-a fatat ma-ta! Eu cred ca ai fost facut in laba si apoi aruncat in p----a la ma-ta. Altfel, nu cred ca natura putea gresi in halul asta...
13
7
Daca va fii suspendat , poporul il va readuce la Cotroceni , iar mafiotii PSD-ALDE vor avea de tras grele consecinte . In alta ordine de idei , Cacariceanul si Diliormaneanul vor petrece multi ani la bulau ...
6
16
Adica ma-ta. Care nu mai e pustoaica de mult. Esti sigur ca ala cu care traiesti in casa e chiar tac-tu, fiule?
13
3
esti prost facut gramada! comentezi de altii ca nu stiu cum functioneaza institutiile statutului, dar tu esti praf si pulbere! vai de capul tau de retardat!
3
20
Coarda e pustioaica pe care o babardesti tu.
3
13
Nu stii cum functioneaza institutiile statului. Daca o lege trece de doua ori prin parlament presedintele e obligat sa o promulge. Nu conteaza cinene presedinte. Treaba lui nu e sa dea legi. Nici decrete nu poate da de capul lui, ci doar la propunerea guvernului. Nu mai suntem in RSR sa faca tatucul atotstiutor ce vrea pla lui. In rest sunt de acord cu tine in ceea ce priveste traseismul si nr. prea mare de parlamentari.
25
4
si noi va spunem voua sa nu va jucati cu rabdarea romanilor, ati incercat suspendari, nu ati reusit nimic, acum speri ca in acea luna in care te postejzi la presidentie vei face toate nenorocirile pe care nu le reusiti acum, legi si para legi sa va scoata bazma curata? nemernicilor, mult rau ati facut romanilor, Incercati. Voi ati respectat ceva, incepeti cu referendum 300 parlamentari, cu interzicerea traseismului si apoi comentati. Ati cumparat toate persoanele fara coloana vertebrala, nicolicea vrea sa ii faca cadou avocatului poporului un salariu cumulat cu pensii 40000 lei, in ce tara tra
5
27

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108