REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Țeapă! Doi dealeri au vândut 1 kg de cannabis unui agent sub acoperire!

Țeapă! Doi dealeri au vândut 1 kg de cannabis unui agent sub acoperire!

Victor ROTARU 14 august 2023 | 00:00 1734

Doi dealeri din Constanța au încercat să dea marea lovitură, încercând să vândă 1 kg de cannabis, însă nu au nimerit persoana potrivită. Nicu D. și Mădălin F. se pregăteau să dea o lovitură de proporții, însă nu știau că cel căruia trebuiau să-i vândă drogurile era colaborator de-al poliției, aceștia fiind prinși în flagrant cu 1,1 kg de cannabis, având acasă chiar și arme.  

teapa! Doi dealeri au vandut 1 kg de cannabis unui agent sub acoperire! Foto cu rol ilustrativ

Totul s-a întâmplat pe 17 ianuarie 2023, atunci când lucrătorii de poliție judiciară au procedat la supravegherea operativă a lui Nicu D., acesta fiind observat în jurul orei 12:50 cu un rucsac de culoare negru în mâna dreaptă, în timp ce se deplasa pe o stradă din Năvodari. Ulterior acesta s-a urcat pe scaunul din dreapta față al unei mașini, în care se afla Mădălin F., cei doi urmând a se întâlni cu un cumpărător, colaborator al poliției. Șoferul s-a îndreptat către o locație necunoscută, pe o alee dintre blocuri. După câteva minute, în jurul orei 13:10, inculpatul Mădălin F. a fost observat din nou cu rucsacul în spate și o pungă în mâna stângă îndreptându-se către autovehiculul aflat în parcare.

Acesta s-a urcat la volanul autovehiculului și a dat jos rucsacul din spate, moment în care s-a procedat la prinderea în flagrant a celor două persoane, precum și pentru identificarea acestora, a conținutului rucsacului și la controlul autovehiculului. La volanul autovehiculului a fost identificat Mădălin F., iar pe scaunul din dreapta șoferului se afla inculpatul Nicu D. Cu ocazia controlului autovehiculului, pe scaunul șoferului, a fost identificat un rucsac de culoare neagră și o sacoșă din rafie, în care se aflau 4 ambalaje ce conțineau pungi de vidat. În continuare, s-a procedat la verificarea rucsacului, ocazie cu care a fost identificat un colet, de mari dimensiuni, ambalat în folie alimentară despre care Mădălin F. a afirmat verbal că este „iarbă” în greutate de aproximativ 1 kg.

Cu ocazie controlului corporal efectuat asupra lui Mădălin F., din interiorul gecii pe care o purta a căzut un colet, de mici dimensiuni. Asupra celor doi au fost găsite nu mai puțin de 1.171,82 grame fragmente vegetale de culoare verde reprezentând cannabis.

Cu ocazia efectuării percheziției domiciliare, Mădălin F. a declarat că nu locuiește efectiv în acel imobil, de fapt acesta fusese închiriat pentru depozitarea de droguri, aspect întărit și de modul în care arăta interiorul acestui apartament în care au fost identificate pungi mari cu sistem de vidare, în care se aflau resturi de cannabis, cântare și punguțe goale din plastic transparent autosigilante. De asemenea, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate la imobilul locuit de Nicu D. au fost descoperite și o armă de culoare neagră, 239 alice confecționate din plumb și 229 de bile din plumb.

teapa! Doi dealeri au vandut 1 kg de cannabis unui agent sub acoperire! Minută judecătorească

Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au decis să îl condamne pe Mădălin F., la 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. De asemenea, magistrații au decis să îl condamne pe Nicu D. La 2 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, fără drept, de droguri de mare risc, pentru consum propriu. Sentințele nu sunt definitive.  

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai suportă moldovenii democrația
1
4
Au fost lucrați ca să iasa denuntul adevăratului dealer
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468