REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

TENTATIVĂ DE SUICID. Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe podul din Cernavodă! VIDEO

TENTATIVĂ DE SUICID. Un bărbat a ameninţat că se aruncă de pe podul din Cernavodă! VIDEO

Replica API 1 septembrie 2018 | 00:25 670

ALERTĂ în Cernavodă! Un bărbat amenință că își pune capăt zilelor. Pompierii din cadrul ISU Constanța au fost solicitați să intervină în cursul zilei de sâmbătă, 1 septembrie a.c., în jurul orei 12.30, pentru salvarea unui bărbat care amenință că se sinucide.

Mai exact, bărbatul amenință că se aruncă de pe podul vechi Anghel Saligny din Cernavodă. La fața locului s-au deplasat medicii și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța.

La fața locului, pe lângă polițiștii MAI, sunt și 5 pompieri cu o autospecială, dar și o ambarcațiune a SCOMAR

Update: Potrivit informațiilor de la fața locului, bărbatul s-ar fi tăiat la gât. Acesta poate aluneca în orice clipă de pe pod din cauza stării sale aproape de leșin.

Potrivit medicilor SAJ, bărbatul este unul dintre cei rămași fără locuință în urma incendiului de la bărăci izbucnit pe malul canalului, pe strada Canalului din Cernavodă în data de 28 august.

Numele bărbatului este Ionuț Oprișan și din nefericire faptul că a rămas fără locuință în urma incendiului, l-ar fi determinat să facă gestul acesta. Potrivit celor care îl cunosc, acesta are copii și din cauza faptului că ar fi dormit ultimele 3 zile pe stradă, ar fi ajuns în pragul disperării.

Update: Un pompier și doi civili au urcat pe podul Anghel Saligny și au ajuns la bărbatul care amenința că se aruncă în gol. Se intervine pentru a-i salva viața.

Update: Bărbatul a fost coborât și preluat de medicii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța pentru îngrijiri medicale.

Citește și: INCENDIU DE PROPORŢII LA CERNAVODĂ, ÎN ZONA BARĂCILOR! FOTO+VIDEO!

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A naibii cioara, mai avea putin si tragea la raspundere angajatii firmei de paza care supravegheaza si pazesc podurile.Daca mai erau Jandarmii si trageau cu arma mai dadeau si ei cu subsemnatu'.
0
0
Asemenea oameni fac umbra pamantuli degeab era cu unu mai putin
1
0
De ce nu a fost lasat omul sa isi faca damblaua si sa se arunce?
3
0
internatul liceului e plin de .....tolerati care platesc canci!
5
0
Alti conationali sau asistati sociali cauta un loc de munca,dar cand vine vorba de cel ales cea ce a promis in campania electorala ca le va asigura pe mandatul lui prosperitate si ,,drepturi egale ''' cu acelor care muncesc , e gravv ,,SA munceasca toata lumea '' dar asistatii sociali refuza sa munceasca .
4
0
coboara el singur sa bea apa.
4
0
Cand gasiti un prost ca cel descris in comentariul de mai jos sunteti in stare sa i bagati toate articolele dun codul penal sa-l infundati pe viata ca a furat o gaina dar ptr un proxenet care a agonist milioane de euro nu puteti sa gasiti un mic articol din cpp...Spaga este mare domnilor din justitia romana . RUSINE,RUSINE,RUSINE !
9
1
sa va dea dumnezeu sorta lui . sa va duceti la munca si la intorcere sa nu va mai gasiti copii. s.au abuzati . cea ma rea natie e romania.
2
7
ca au ajuns vreo doi sus acolo la el, un vant discret rezolva problema mult mai usor!
7
0
DACA ESTE TIGAN LASATIL SA SARA ,ORICUM SUNT FOARTE MULTI IN TARA ASTA
17
2
Sa ii uram succes
15
0
Si au rupt gogoasa si lucrarea dentara pt mine Minuta si altele...
3
1
DE LA PARCHETUL CONSTAMTA. SUNT PIRON MADALIN SUNT PROXENET DE PROFESIE SI AM DOBANDIT UNA VILA IN VALOARE DE PESTE 1 MILION EURO SI 3 LIMUZINE DE LUX FARA A AVEA O ORA DE MUNCA.VAD CA PE FRAIERII CARE FURA O GAINA II DUCETI IN PUSCARII IAR PE MINE MA LASATI LIBER.CE FEL DE JUSTITIE ESTE IN ROMANIA DOMNILOR DE LA PARCHETUL CONSTANTA?.
22
0
Si ca sa ai odihna ai nevoie de un job. E un cerc vicios dar trebuie sa il incepi de undeva. Daca doar stai si astepti, nu o sa ai niciuna niciodata
14
2
fratilor sa ai un loc d munca trebuie odihna . unde si ce sa faca cu familia. judecativa pe voi dobitocilor si dupa pe altii. eu unu nu imi pot judeca nici 5% din viata . N.V.
1
16
Pentru un loc de munca nu se mai sinucide nimeni
21
0
Nu mai cheltuiti forte si mijloace pt.sinucigasi lasati oamenii sa-si rezolve problemele,dar sa o faca discret fara sa deranjeze pe nimeni!
19
2
Ne ati lasat in suspans ! S a aruncat sau nu ? Nu puteti sa duceti toti tiganii pe pod ? Noi le dam note la saritura !
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108