REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Teodorovici: Românii care lucrează în străinătate vor transfera banii fără comisioane bancare, din iunie

Teodorovici: Românii care lucrează în străinătate vor transfera banii fără comisioane bancare, din iunie

Replica API 22 mai 2019 | 00:12 365

Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, marţi, la Frasin, că românii care trăiesc în străinătate vor putea transfera banii în ţară fără plata comisioanelor prin sucursale CEC Bank ce se vor înfiinţa în străinătate.

"O posibilitate, un mecanism de transfer mult mai facil al fondurilor pe care românii care sunt plecaţi în afara ţării îl trimit către familii, către copii, către părinţi şi atunci prin intermediul CEC-ului se va lansa cât de curând un pachet de măsuri care să vizeze deschiderea de sucursale, de birouri în afara ţării, unde trăiesc comunităţi importante de români, pentru ca românii de acolo să-şi poată deschide dacă doresc într-un mod mult mai facil conturi, să folosească aceste birouri de transfer, şi fără comisioane", a spus Teodorovici, într-o conferinţă de presă.

Totodată, el a arătat că se vor lua alte măsuri prin care să se creeze facilităţi pentru românii care muncesc în afara ţării.

"O să fie cu impact foarte bun, sunt măsuri pe care românii le aşteaptă de foarte mulţi ani, românii care trăiesc în afara ţării. Partea care ne bucură este aceea că, undeva la final de mai, iunie, acest lucru se va şi concretiza, astfel încât să fie încă un sprijin pentru cei care au decis pentru motive obiective şi sperăm temporar să fie departe de cei dragi", a spus Teodorovici.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma PSDeilor si mai ales tu Orlandinio nici bartani ramasi acasa nu mai merg dupa fentele voastre,ati ajuns in asa hal ca nici atunci cand spuneti adevarul nu va credem pentru ca va suciti ca la Mangalia manglitotilor.
1
0
dar de returnarea taxei timbru de mediu nu il intrebati pe dnul ministru?cand ne da banii inapoi?nu s-a miscat nimic.
1
0
Ba, voi chiar ne credeti prosti? Adica aduceti voi banii la banca si noi va impozitam cu 40-50 la suta ca e foame mare, bravo ma, ati facut kktu praf!
3
0
ati impovarat tara asta cu taxe , impozite si preturi record ! vin eu acasa si aduc banii ! nu trebuie sa stiti voi cati bani intra in tara ! oricum ar fi , tot in buzunarele voastre ajung ! mars la munca inbuibatilor ! nu mai sugeti acest popor greu incercat !
3
0
Vor trimite bani acasa prin banci sigure, nu prin CEC!!!
4
0
Daca o sa pui o directoare ca la mare si acoperti ca in vagauna aia din centru o sa fuga aia pe unde vad cu ochii
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920