REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Teodorovici: Se ia în calcul introducerea de TAXE PENTRU AUTOSTRĂZI

Teodorovici: Se ia în calcul introducerea de TAXE PENTRU AUTOSTRĂZI

Replica API 12 septembrie 2018 | 00:47 390

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a afirmat, luni seară, la TVR, întrebat fiind dacă va fi introdusă taxa pe autostradă în România, că astfel de taxe se plătesc şi în alte ţări şi că aşa se procedează în cazul parteneriatelor public-private. "Nu o să vină un privat să-ţi facă o investiţie să ia banii în 50 de ani", a spus Teodorovici.

Eugen Teodorovici a spus, într-o emisiune la TVR, că specialiştii din Ministerul Transporturilor vor fi cei care vor stabili o eventuală taxă pentru autostrăzi şi că propunerea acestora va fi luată în discuţie de Ministerul Finanţelor Publice, precizând că există o echipă de lucru în acest sens, notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai ordinarilor Autostrazi cand faceti , ca sa puneti taxe ?
1
0
nemernicilor, decat aceste taxe si toate tampeniile voastrew prin care ne bagati mainile in buzunare- nu mai bine ati renunta voi, nenorocitilor ordinari- la ceva ce nu aveti dreptul- PENSII SPECIALE?- nu va este rusine jegurilor, nu va intereseaza decat imbuibarea voastra, curvarasia din parlament- nemernicilor ordinari- lasati saraci sa-si duca zilele de azi pe maie ordinarilor jegosi, hosi di borfasi
5
0
vrem o tara ca afara ,dar totul moca fara taxe, fara impozite ,fara CAS sau CASS siTVA zero dupa unii de pe aiciI si mai ales fara munca daca se poate doar sa injuram guvernul si pesedeul ca doar ne vine totul din cer!
4
5
Intai sa avem autostrazile alea si apoi discutam. Asa se pot introduce si taxe pentru navetele spatiale particulare,de familie.
5
0
Welcome to Romania.
5
0
baaa treci pe tutun conventional,fara ''aditivi''.suntem pe locul 1 la accidente grave,''din cauza ca autostrazi''care nu este,cum ar zice vasilica. f.m.ma-tii de drogat periculos!!!
9
0
Care autostrazi ba saracilor!chiar aveti tupeu!
10
0
Europeane vrea sa te sug grav
1
6
care autostrazi mai tzigane borat ??? Futu-va-n gat de hoti ordinari !!! Muie orlando, muie dragnea, muie pesede !!!
12
0
Ba orlando...fernando...bai teodorovici daca pui taxa de autostrada scoti plata rovinietei. Pai ce putza lu'dragnea la irina faci? Nu cumva vrei acum taxa auto pt autostrada ploiesti-brasov?Ca fraierii platesc desi amortesc 5-6 ore pe DN1.
12
0
Jegosilor, nu mai aveti bani de pensii speciale si salarii nedimtite????? Zdrenteloooooooooooooooor!!!!!
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108