REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tineri constănţeni, AMENDAŢI pentru că jucau BARBUT în plină stradă! VIDEO

Tineri constănţeni, AMENDAŢI pentru că jucau BARBUT în plină stradă! VIDEO

Replica API 20 septembrie 2018 | 00:43 583

Riscaţi amenzi usturătoare dacă nu respectaţi legea!

Riscaţi amenzi usturătoare dacă nu respectaţi legea!

Sute de constănţeni au fost amendaţi din cauza faptului că au acţionat împotriva legii! În data de 18 septembrie 2018, politiștii locali din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat pe raza de competență în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, asigurarea și fluența circulației rutiere pe drumurile publice, legalitatea lucrărilor de construcții, menținerea curățeniei, protecția mediului precum și pentru respectarea normelor legale în vigoare privind desfășurarea comerțului stradal și a activităților comerciale. Lucrătorii instituției au aplicat 169 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 38.800 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare din domeniile menționate mai sus.

Printre cei care au fost amendaţi de poliţişti se află şi o gaşcă de tineri care jucau "barbut" pe o stradă din municipiul Constanţa, în plină zi.

Principalele zone în care s-a actionat cu preponderență au fost Piața Ovidiu, Penisulă, Badea Cârțan, Tomis 3, Brotăcei, Cireșica Parcul Arheologic, Inel 1 și 2, Gară, Far, Abator, CET, Griviței, Sala Sporturilor, Capitol, Tomis 2, Capela Militară, Delfinariu, Faleză Nord, Faleza Cazinoului, Poarta 1 și 2.

Poliţiştii locali au precizat că au fost aplicate 5 amenzi contravenționale în valoarea totală de 1600 lei pentru participarea la jocuri de noroc într-un grup organizat, altele decât cele autorizate, de natură să lezeze bunele moravuri, provocând indignarea cetățenilor. Menţionăm că unii dintre participanţi consumau şi alcool în zona „Lupa Capitolina”. În acest caz s-a dispus măsura întreruperii activității ilicite și reasigurarea stării de curățenie de către participanți.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ii invete cineva ruleta ruseasca
4
0
Sa fie condamnati la munca in folosul comunitatii, ca banii de pe amenzi ii vedeti cand o face iohannis beatbox
6
0
Stimate taran de la 13 33 formatia mea se numeste Spitalul de Urgenta la Bere Gratis n-am activat niciodata doar in ma-ta mai ma activam din cand in cand
3
3
vis a vis de hotel tineretului stau ciorile pe platforma si drogheaza chiar in piata ovidiu plus golanii joaca barbut pe titulescu noapte de noapte
9
0
Cat mai mari amenzile ptr asa ceva
11
1
Tiganii au o problema mare,integrarea lor in societate,in 1918 cand era nevoie de ei sa fie oameni liberi,s a ocupat masonul Kogalniceanu de asta,erau buni?ca datorita numarului lor de oameni elibertai din sclavie ne am infiintat ca stat in loc sa ne gandim cum plm ii ajutam sau cum facem sa i integram pt ca indif cine sunt au avut rolul lor in istora romanilor,dar cum suntem un neam de tradatori fuduli UITAM.
8
7
Sutele de tigani de la gara sunt mana in mana cu politia ?
13
0
Iesiti de la biblioteca s-au jucat recreational
9
0
Adica tigani ! Zi le pe nume la imputitii astia de care nu scapam ! Ciorditori, drogati, far de lege ! Ba, ii si intretinem construindu le ca la ghetoul Coanda si ei umplu salile de jocuri de noroc de pe Soveja etc Pe banii cui ?
18
1
ce pretentii sa ai de la niste zburatoare?
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920