REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Toader despre evaluarea lui Kovesi: În momentul în care voi decide, voi anunţa

Toader despre evaluarea lui Kovesi: În momentul în care voi decide, voi anunţa

Replica API 29 ianuarie 2018 | 00:33 313

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat nu a luat încă o decizie în privinţa evaluării procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, reiterând că atunci când va lua una va anunţa public.

Toader a spus că nu i-a informat nici pe membrii coaliţiei guvernamentale în acest sens, potrivit agerpres.

"În momentul în care voi face public, vă voi anunţa. Paşii înainte se văd sau nu se văd. Deci, în momentul în care voi decide să fac publică hotărârea luată, v-am asigurat că vă voi anunţa. În rest...", a declarat Toader la Palatul Parlamentului, întrebat când va face anunţul privind evaluarea procurorului-şef al DNA.

Întrebat şi dacă i-a informat pe liderii coaliţiei despre o astfel de decizie, Tudorel Toader a spus: "Nu. Voi vedea la momentul respectiv".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O s-o pupati in pasarica pe dumneaei dupa ce cade si guvernul trei. Chiar vreti sa furati tot? Voi o sa-l furati si pe Dragnea, vorba proverbului, azi furi un ou maine un Bou.
0
0
Bine ar fi daca ai decide sa te duci la mama dracului . Cum mama dracului a putut un om ca tine sa fie judecator . Dupa cum le faci jocul infractorilor esti lipsit de morala .
1
0
te fute grija de dragnea si tu nu ai ce manca . Stai dracului in banca ta de ratat sau ia-ti o baba alaturi , sa ai preocupari.....
1
4
Dorel este un om slab,o carpa si nu va avea curajul sa ia o decizie .El asteapta caderea lui Dragnea ,pt ca apoi sa-si puna cenusa in cap.Neluarea nici unei decizii este alibiul sau pt viitor.Dragnea stie asta dar nu are ce face,toata Europa s-a prins de jocul lor mizerabil si isi asteapta sfarsitul ca un gutan fraier.Asta a fost tot!
3
1
"Nu a luat inca o decizie in privinta evaluarii procurorului sef al DNA"... INCREDIBIL !!... TIMPUL TRECE, LEAFA MERGE, NOI CU DRAG MUNCIM... Asa este la bugetari, daa.... !!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108