REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Toate drumurile duc la Galaţi! Constanţa nu e în stare să găzduiască Gala de box "Mamaia Evil Night"

Toate drumurile duc la Galaţi! Constanţa nu e în stare să găzduiască Gala de box "Mamaia Evil Night"

Replica API 2 august 2013 | 00:00 266

Ne-am umplut de toată jena! Noi cu pozele pe plajă, ei - cu evenimentul

Ne-am umplut de toată jena! Noi cu pozele pe plajă, ei - cu evenimentul

Răsturnare de situaţie în cazul galei de box "Mamaia Evil Night". Anunţată cu surle şi trâmbiţe de organizatori şi nu numai, mult aşteptatul eveniment din 23 august nu va mai fi organizat la Constanţa. Din câte se pare, toate drumurile duc la Galaţi. Dacă zilele trecute Guvernul a stabilit că sediul Direcţiei Regionale de Finanţe Publice pentru regiunea sud-est va fi la Galaţi, iată că şi gala de box profesionist care ar fi trebuit să aibă loc la Constanţa va fi organizată la... Galaţi. Deşi iniţial autorităţile locale au spus "Da" pentru organizarea evenimentului, iar unii s-au şi fotografiat pe plajă în ipostaze de boxeri de ocazie, iată că acum vine şi marea dezamăgire!

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare Litoral - Delta Dunării, cea care s-a antrenat cu pugilistul Cristian Ciocan pe plaja din Mamaia şi a prezentat evenimentul în mod oficial, într-o conferinţă de presă, acum spune că judeţul nostru nu ar avea logistica necesară pentru găzduirea galei de box. "Am încercat să aducem gala la Constanţa, dar momentul în care au venit ei către noi este destul de târziu pentru ca noi să mai putem organiza la un standard foarte ridicat, aşa cum ne dorim, pentru că pe Mamaia nu putem face orice eveniment, decât la o ţinută foarte ridicată. Din păcate, nu am găsit soluţii suficient de optime pentru ca acest eveniment să poată fi organizat într-un timp atât de scurt la Constanţa, în acest an. Un motiv a fost şi că nu am găsit suficiente camere, pentru cazare, în august noi avem capacitatea de cazare asigurată 100%. Toate evenimentele mari sunt în august şi nu avem soluţii de cazare, nu putem să ducem oamenii la Tulcea sau în altă parte. Atunci, ne repliem şi ne organizăm pentru vara viitoare", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Corina Martin, preşedintele Asociaţiei de Promovare Litoral - Delta Dunării. Conform Corinei Martin, nu ar mai exista locuri de cazare pe litoral (!), iar Sala Sporturilor este mult prea mică în comparaţie cu cea din Galaţi. Astfel, gala de box se va ţine la Galaţi, spune Martin. După spusele Corinei Martin, Constanţa nu ar fi în stare să organizeze nici măcar o gală de box. "Logistica mai bună şi deja folosită în februarie, la Galaţi, a fost o soluţie mai la îndemână pentru organizatori, pentru că la Galaţi ei au organizat în februarie aceeaşi gală. Varianta pe care au folosit-o în februarie se dovedeşte acum a fi mai bună, faţă de ce puteam noi oferi în Constanţa. Am evaluat toate sălile posibile de sport, Sala Sporturilor rămăsese ultima variantă, dar ajungea undeva la 1.300 de locuri, pe când la Galaţi au 4.500 de locuri în sala respectivă. Voi fi prezentă la Galaţi, iar în acelaşi timp vom anunţa acolo ca mesaj: '2014-Constanţa Mamaia' şi asta este soluţia pentru acest an. Încă din anul acesta vom include pentru anul viitor, în calendarul nostru de evenimente, această gală şi o vom pregăti aşa cum se cuvine, astfel încât la Constanţa să avem un eveniment maxim, aşa cum ne place nouă", a mai adăugat Corina Martin. Concluzia noastră: jenant! Chiar nu se ştia de la bun început ce capacitate are Sala Sporturilor din Constanţa, singura sală, de altfel, pe care o puteau utiliza organizatorii unei gale ca cea menţionată mai-sus? Noi credem că experienţe au mai existat şi că organizatorii de evenimente s-au plâns, de fiecare dată, de condiţiile oferite de Sala Sporturilor (capacitate destul de redusă, lipsa aerisirii etc.). La toate astea, mai adăugăm doar atât: înainte de sesiunea foto de pe plajă, cu Corina Martin şi băieţii de la box, chiar nu se ştia că nu există locuri de cazare în Mamaia, în luna august?!

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108