REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Torţionarul Ficior a murit în penitenciar

Torţionarul Ficior a murit în penitenciar

Replica API 27 septembrie 2018 | 23:20 408

Ioan Ficior, fost comandant al Coloniei de muncă Periprava, a murit, miercuri, la Penitenciarul Spital Bucureşti Jilava, acesta aflându-se în executarea unei pedepse de 20 de ani de închisoare pentru infracţiuni contra umanităţii.

"S-a înregistrat un deces miercuri, în jurul orei 10,00, la Penitenciarul Spital Bucureşti Jilava. Persoana în cauză se afla în evidenţa unităţii cu o serie de afecţiuni medicale cronice, pentru care se acordau îngrijiri şi tratament potrivit recomandărilor medicilor specialişti. În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea familiei persoanei condamnate, judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, Direcţiei Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative şi INML Bucureşti", a declarat pentru AGERPRES Cristina Enache, purtător de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP).

Ioan Ficior a fost condamnat definitiv în martie 2017 de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie la 20 de ani de închisoare pentru infracţiuni contra umanităţii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gresit ficior , tu o sa fii in cazane , dracul o sa intretina focul si noi o sa te privim cum te perpelesti si o sa-ti aducem aminte de ce ai facut
2
0
Da-l in ma-sa pe el si pe urmasii lui in gandire si actiune. Tortionarii si toti abuzatorii din tara sunt niste gunoaie pentru societate,din pacate cu sprijin politic . Tara pute de abuzatori si de infractori de tot felul. Otrepele sunt in cardasie si tin in labele lor pestilentiale fraiele tarii,altfel nu se explica cum o tara cu atatea resurse valoroase are o populatie asa de saracita si dezumanizata,imprastiata prin lume ca de bombe.
3
0
TREBUIA SA MOARA IN CHINURI NU ASA USOR!!!!
6
1
Cand ajungeti dincoace tot pe mana mea ajungeti iar eu intretin focul la cazanele cu catran pui de naparca!
0
3
era si administrator de bloc, si cumparase mai multe apartamente de pe urma celora care n-au mai putut plati intretinerea si i-a executat silit, avea pensie MARE si un salariu de la administratia blocului la fel de mare, mai pe scurt, toata viata nu i-au lipsit banii, a trait pe picior mare si ultimele cateva luni din viata a stat si-n inchisoare.Halal dreptate.
5
0
Sa-i fie tarana usoara ,ca piatra de moara.Sper din toata inima ca si jigodia comunista de Iliescu sa aiba accelasi sfarsit.
7
2
ne trebue unu ca Fecior sa mai scapam de hoti.
1
8
Dumnezeu sa il ierte! Pacat ca au murit atatia oameni nevinovati ucisi fara mila de comunism si de uneltele sale.
4
6
s-au ocupat in schimb Tismaneanu si Bashe cu condamnarea comunismului parca ,dar pe astia i-au uitat !
5
6
Felicitari lu iliescu ca l-a tinut ascuns dupa revolutie atatia ani. Asta trebuia sa faca iliescu dupa 90.
4
8
Sa arda in iad.
7
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108