REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traian Băsescu, fost președinte al României:

Traian Băsescu, fost președinte al României:

Replica API 18 martie 2020 | 00:00 1300

„Sunt măsuri slabe! Guvernul trebuie să înțeleagă că avem o întârziere de o lună și jumătate în luare măsurilor ferme. (...) Suntem o țară de autiști, măsurile luate nu au nicio treabă cu Europa. România poate beneficia de sprijin de la Uniunea Europeană. În schimb, prin decretul președintelui s-a dat liber la cheltuieli, la angajări care cum vrea.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu iepele tale oligofrene.
1
0
taierile vor fii oricum in pizda ma-ti. de unde sa platesti mai boule taxe si impozite? din ce daca toata lumea sta acasa. mai retardatule numai lucreaza nimeni cu salariu minim si restul in mana lumea sta acasa. suntem un popor de retardati si ne meritam soarta
4
0
deja sumtem in austeritate mai spalatule pe creier cu taierile pizdii matii. Trebuie pusi TOTI sa plateasca taxe si impozite si scutitii din tara si diaspora care vine acum acasa cu coada intre picioare si aia care lucreaza pe salariul minim si restul in mana si vor fi bani destui!!!
2
2
se va ajunge si la fmi si se va ajunge si la taierea pensiilor si a salariilor. Ca sa intelegeti 1 mil de oameni acasa plus o datorie externa oricum imensa duce la falimentul statului. de azi trebuiau taiate toate si luate masuri de austeritate. daca lucruri isi revin dupa se poate incerca o revenire la normal dar acum nu avem alta sansa
2
2
Cum ai fi rezolvat dumneata oroblema? Ne-ai fi taiat iarasi salariile si ati fi inchis spitale? Ne-ati nenorocit, nici psd-ul nu ne-a facut atata rau.
4
1
Era in stare sa ne-arunce pe toti in Marea Neagra iar banii care ii imprumuta sa-si cheme apropiatii gen Elena U etc sa -i imparta intre ei ca oricum la craza trecuta n-au patit nimic au ramas si cu banii
6
1
Nu vorbiti aiurea. Stau de 39 de ani in Olanda si si aici abia acum au inceput sa se ia masuri drastice ca si in Belgia, Germania , sau astea nu au nici o relatie cu Europa?
1
3
trebuiau taiate salariile si pensiile si luat un imprumut de la FMI centura de siguranta pentru banci nu-i asa? sictir ma lichea!
7
4
O jigodie ordinara!
11
3
Tu sigur taiai 25% din pensii si salarii, ca poate raman parlamentarii fara bani! Esti un gunoi de om!!!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108