REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Traian Băsescu: „Între 'Ţopul' din Teleorman şi 'Doamna' din Voluntari nu este nici o deosebire”

Traian Băsescu: „Între 'Ţopul' din Teleorman şi 'Doamna' din Voluntari nu este nici o deosebire”

Replica API 20 octombrie 2018 | 01:20 358

Traian Băsescu răspunde dur la acuzațiile făcute, joi, 18 octombrie a.c., de primarul Capitalei, Gabriela Firea, privind o alianță între PMP și Liviu Dragnea, pentru sabotarea proiectelor capitalei.

„Doamna” din Voluntari s-a supărat pentru că cei 4 consilieri generali ai PMP n-au vrut să-i voteze proiectele prin care se sifonau bani către clientela politică. După mintea ei, PMP nu este în opoziţie. De fapt, voia „Doamna” din Voluntari să dea câte 500 lei lunar (6000 lei anual) fiecărui taximetrist din Ilfov care opereză fără autorizaţie în Bucureşti .Între „Ţopul” din Teleorman şi „Doamna” din Voluntari nu este nici o deosebire . Unul nenoroceşte o ţară, iar altul nenoroceşte o capitală, amândoi sunt incompetenţi, amândoi sunt avizi de putere şi mai ales, amândoi mint pentru a-şi acoperi matrapazlâcurile şi pentru a- i înşela pe români. Supărarea dintre ei pleacă de la suspiciunea că unul ar avea mai mult succes decât celălalt în înşelăciune. „Ţopul” din Teleorman cumpără voturi cu bani publici împrumutaţi pentru creşteri de pensii, pensii speciale şi salarii, distrugând pur şi simplu echilibrele macroeconomice. ”Doamna” din Voluntari alocă pentru publicitate la televiziuni peste 4,1 milioane Euro plătiţi de ARCUB, CREART şi AMPT din bani publici, aşa că televiziunile fac transmisiuni în direct oricând „Doamna” din Voluntari doreşte să-şi propage minciunile sau să atace pe cineva. Rămâne de văzut dacă în mandatul său va face măcar un pasaj subteran în oraş.

PS. 1.Ţoapa pardon, „Doamna” din Voluntari este un personaj imaginar.

2.„Ţopul” de Teleorman este Liviu Dragnea", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Sursă: Știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce dor o sa ne fie de Basescu! El a dat LEGE ca toti hotii astia din parlament, primarii, CJ..etc. sa aleaga: Vor sa faca afaceri sau vor in demnitati publice? Atunci au ales. Unii in privat altii demnitari in fubctii publice. Tot Basescu a anulat toate pensiile speciale si a dispus: Calculul tuturor pensiilor sa se faca dupa CONTRIBUTIVITATE, nu dupa altceva! Si a LEGIFERAT. Bine.
0
0
Cand vom scapa de acesti analfabeti, aceste nulitati, aceste non valori? Un stat care se respecta nu poate fi acaparat de niste borfasi ordinari- carora nu li se poate opune nimeni pe motiv ca s-au incarligat precum o caracatita, unul mai penal decat altul, unul puscarias, altul mincinos, altul analfabet- aceasta este clasa elitelor, ajunse la bataranete- dupa cumpararea unor studii de la particular, fara experienta in activitate, fosti soferi, mecanici, tractoristi- sa ne conduca in timp ce , adevaratele capacitati cu cariera extraordinara in spate, oameni diplomati de exceptie- NU.
1
0
fsn-pdar-psd e acelasi monstru care s-a reinventat si merita sa ajunga in manualele de istorie peste 50 de ani la categoria de regimuri criminale.Criminalii economici sunt mult mai multi si e mult mai nasol ca in 1989 din multe puncte de vedere.Mai votati psd-sau cum se vor numi in viitor ca sa profite iar de fraierii care-i voteaza?Daca da,va meritati soarta trista si tragica.
3
1
Base, Palas, PMP se pare ca sunt subiecte de top in ziarul asta. Chiar ca se pare ca este ziarul de casa
3
3
Basescu le-a taiat macaroana la toti pensionarii bugetari si militari scosi la 40-50 ani la pensie, cu pensii babane, de care nu aveai loc sa muncesti pentru ca lacomii astia se bagau tot ei! Incasau si pensii si salari! Base ia pus sa aleaga: ORI PENSIE ORI SALARIU. Din doua una. Base le-a taiat unghiile hraparete la toate cozile de topor. Pensia, sa fie calculata dupa dupa CONTRIBUTIVITATE tot Base a dat-o!Dar a venit PSD si le-a umplut troaca la godaci! Asta se cheama ka-i bine?! SHEET.
6
3
la noi laturile umane -cei care simpatizeaza psd in special-tiganii si machedonii astia au tupeul maxim.Basescu nu e tigan dar s-a inrudit cu ei.Cat timp non-valorile si borfasii vor fi liberi in loc sa faca puscaria bine-meritata,Romania asa va merge.Si sa nu va inchipuiti ca ati vazut ce era mai rau,nuu se poate muuult mai nasol sa fie.Stati sa vedeti 2019 cum incepe.
1
3
wow unde era topul nr1 bine ca nu-ti vezi barna din ochiul tau ...normal daca esti chior....
5
4
Da --nimeni nu se compara cu udrea ! Toate femeile sint toape iar el este cel mai destept politician chiar si frumos de pica
5
3
Nici o problema ca te includem si pe tine in gasca, nu ramai pe dinafara. Si-ti gasim si un apelativ.
9
3
Cine s-a gasit sa comenteze: CHIORUL FUTAK DE BUCURESTI! Unde esti tu TEPES DOAMNE....?
12
3
..achizitia olteneasca va apartine !
4
0
Ba da te-ai gasit tocmai tu sa faci aprecieri. Pentru ce ai facut cand ai fost ministru , primar general si presedinte ar trebui sa te ascunzi in gaura de sarpe. Cat tupeu....cata nesimtire
14
5
zise betivul care a taiat salariile si a inchis spitalele!
13
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920