REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Traian Băsescu, senator PMP:

Traian Băsescu, senator PMP:

Replica API 26 martie 2019 | 00:00 605

"Mizând pe faptul că e proastă, lobişti americani au invitat-o pe Dăncilă la un eveniment de comemorare al Holocaustului. Crezând că e ocazia vieţii ei de a se manifesta pe pământ american, Dăncilă a recitat instrucţiunile primite de la Dragnea fără a înţelege efectul propriului discurs. A promis orice a crezut Dragnea că poate să-i impresioneze pozitiv audienţa în folos propriu, nesocotind grav poziţia unitară şi solidară a Uniunii Europene, dar şi politica externă echilibrată a României în Orientul Mijlociu"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
'' mesajul contine caractere nepermise'' Hai sa facem un ''EXERITIU DE IMAGINE''-expresia ii apartine in totalitate- si sa intelegem de ce aceasta somitate, prima femee premier a Romaniei este hulita de toata, dar absoplut, toata lumea-si, cu mana pe suflet, aceasta este reactia si multor PSD-isti care nu pot renunta la imbuibare- banul manjit cu sangele bebelusilor, banii furati de la mine ptr ca pensia nu este indexata, conform legii inca in vigoare- si ma intreb cum de i-a scapat acest amanunt criminalului tudorel- de la 01. 01 a afiecarui an- indexarea cu imflatia-,cine imi restituie banii
2
2
Proasta reprezinta perfect analfabetii asisitati ai pesedeului,votantii roboti.A aruncat piatra,iar acum 100 de intelepti se chinuie s-o scoata din balta. Oricum nu intelege ceea ce citeste nu o duce mintea.Nici vinzatoare la toneta nu s-ar califica,e prea "desteapta".dar e buna de prim sinistru.Muriti ba!
3
1
Esti BEBE mic , taci si suge !
4
1
Of,of,of,ce mare ganditor de mare profunzime este Basaul ! Asa de destept este,ca a adus romanii la nivelul cel mai ridicat de saracie,disperare si a gonit din tara si mai multi decat se credea. Daca Base este luat in seama,de ce nu se aduc zilnic citate din Ceausescu,ca si ala era la fel de bun ca Basascu,doar ca in timpul lui Ceausescu se construia ce se fura apoi sub privirile lui Basescu. Flota romaneasca era printre cele mai mari din Europa.
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108