REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Transgenderii şi non-binarii vor putea decide dacă joacă pentru o echipă feminină sau masculină

Transgenderii şi non-binarii vor putea decide dacă joacă pentru o echipă feminină sau masculină

Replica API 23 iunie 2022 | 00:00 611

Federaţia Germană de Fotbal a declarat joi că fotbaliştii transgender şi non-binari vor putea decide dacă joacă pentru o echipă feminină sau masculină, anunţă lequipe.fr.

Asociaţia Germană de Fotbal (DFB) a schimbat reglementările privind persoanele transgender şi non-binare. Acum vor putea decide dacă joacă la echipa masculină sau feminină, citează stiripesurse.ro.

Până acum, sexul trecut în actele personale de identitate era cel care determina eligibilitatea fotbaliştilor, potrivit DFB. Însă din 2018, pe lângă „feminin” şi „bărbat”, mai este posibilă bifarea căsuţei „diverse” sau „fără referire” în secţiunea de gen a documentelor de identitate.

Federaţia Germană s-a justificat pe această precizare: "Deoarece din 2018 a fost posibil ca persoanele să se înregistreze în starea civilă ca „diverse”, s-a înregistrat o creştere a numărului de persoane cu acest statut. De asemenea, afectează oamenii care joacă fotbal, făcând mai importantă nevoia unor reguli clare. »

Până acum, în Germania nu a existat o hotărâre specifică pentru fotbaliştii care se autoidentifică persoane ca diverşi sau fără referinţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ne ducem prea departe in zona asta, incepem cu acuzatii de nebunie. Sa revenim la trangenderii si binarii vostri! Inca o chestie ma deranjeaza. Mi se pare GRESIT sa fie lasati copiii sub 18 ani, care nu au discernamant, sa-si aleaga genul. Nu, frate! Dupa 18 ani e liber sa faca tot ce doreste cu corpul si cu viata lui si raspunde conform legilor, fara mami, fara tati. Ii acceptam pe astia, dar doar dupa 18 ani, nu mi se pare normal sa fie "abuzati" copiii nostri cu tampenia asta de a-si alege genul la varste sub 18 ani. Nu se mai pune problema de religie si altele. E lege si stiinta aici.
5
0
Credeti ca doar ortodocsi au fost creati de Dumnezeu? Sau daca sunteti musulmani, credeti ca Allah v-a creat doar pe voi, iar pe cei din restul religilor nu da doi bani? Nu, fratilor! Dumnezeu este unul singur, indiferent de cum il percepeti voi. Cel care a creat Pamantul, galaxia, universul, tot, este singurul Dumnezeu. Indiferent cine este el sau cum Il numiti voi. Nimeni nu l-a vazut si probabil sunt prea putini atat de buni la suflet ca sa-L vada. Ideea e ca o civilizatie avansata, care poate calatori in timp cu viteza luminii, ne-ar fi putut "aduce" aici cu un scop.Dar tot Dumnezeu ramane
5
0
Si nu am nimic cu ei, sa faca ei ce vor cu corpurile lor, atata timp cat nu ne deranjeaza pe noi astia normali. Nu inteleg de ce nu isi fac o religie a lor, care sa le permita chestia asta cu placerile lor fizice si modificarile. Sunt atatea secte si religii, toate religile au aparut candva, e o chestie de perceptie, un mod de a fi. Voi credeti ca Dumnezeu e diferit sau sunt mai multi zei? E unul singur. Asta una la mana. Doi la mana, membrii religilor au niste obiceiuri, traditii si opinii diferite despre divinitate si ce ne-a fost lasat sa face. Atat tot!
5
0
Ba, cu tot respectul, dar nu mai bine sa le faca o liga de transgenderi?Daca vor drepturi egale, sa aiba ba liga lor! Sau doua ligi! Una de trans femele si alta de trans masculi. Nu e corect asa? Si inca o chestie, astia cum ajung la inchisoare? Ca am mai pus problema asta si in trecut. Am o banuiala ca astia trans-femele se duc de placere la inchisoare de barbati. Iar astia trans-femele se duc de placere la inchisoare de femei, unde sunt toate goale la dus etc etc etc. Nu-i asa ca am dreptate? Fie le faceti ligi sau inchisori pentru genul lor si ne vedem de treaba, fie nu-i amestecati cu noi.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108