REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Transguard Security SRL, când nu câștigă contracte cu statul, le blochează!

Transguard Security SRL, când nu câștigă contracte cu statul, le blochează!

Ana Maria LIPAN 27 iunie 2023 | 00:00 3021

Cunoscuta firmă de pază Transguard Security SRL continuă să piardă contracte cu instituțiile statului. Societatea, care a reușit să acumuleze în 2022 un profit de peste 1,8 milioane de lei, a luat cu asalt Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. În trecut, a contestat procedura pentru achiziția serviciilor de pază a bunurilor municipiului Constanța, dar a blocat și licitația organizată de Canalele Navigabile. Acum, firma controlată de Corina Ușmec a contestat rezultatul procedurii de atribuire al acordului-cadru, ce are ca obiect asigurarea serviciilor de pază al Direcției de Sănătate Publică a Județului Constanța.  

Transguard Security SRL, cand nu castiga contracte cu statul, le blocheaza!

Transguard Security SRL, deținută de Ileana Corina Ușmec și, în trecut și de Cătălin Mirea, a contestat rezultatul procedurii de atribuire, privind procedura proprie, organizată pentru încheierea acordului-cadru, ce are ca obiect „Pază și protecție, în cadrul DSPJ Constanța, prestate de operatori economici specializați”. Șansele sale de a pune mâna pe acesta au fost însă curmate, după ce Consiliul Național de Soluţionare a Contestaţiilor le-a respins cererea ca fiind nefondată. 

Transguard Security SRL, cand nu castiga contracte cu statul, le blocheaza!

Contestații pe bandă rulantă

Reamintim faptul că Transguard Security SRL a contestat în 2021 și documentația de atribuire întocmită în cadrul procedurii„proprii” de atribuire, a contractului de achiziție publică având ca obiect„Servicii de pază civilă fixă și pază prin patrulare auto la obiectivele CN ACN. SA, inițiată de Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA, și a solicitat admiterea contestației, obligarea autorității contractante la adoptarea măsurilor de remediere; anularea procedurii dacă nu pot fi luate măsuri de remediere. CNSC a admis cererea, în parte, contestația formulată de firma de pază și a obligat entitatea contractantă ca, în termen de 15 zile de la primirea deciziei Consiliului, să remedieze documentația de atribuire corespunzător criticilor admise, cu respectarea celor evocate în motivare, să stabilească o nouă dată limită pentru primirea ofertelor.

Profit de peste 1,8 milioane de lei

Transguard Security SRL a înregistrat în anul fiscal 2022 o cifră de afaceri de 17.346.688 de lei, profit în valoare de 1.877.262 de lei, dar și datorii ce se ridică la suma de 6.575.051 de lei. La această dată, Transguard Security SRL are ca unic asociat și administrator pe Ileana Corina Ușmec, dar până în anul 2020 acționar era și Cătălin Victor Mirea. 

Transguard Security SRL, cand nu castiga contracte cu statul, le blocheaza! Cătălin Mirea

Ușmeac mai este implicată în societățile: Interconst 2005 SRL, Transguard Protect SRL, New Mineral Procesing SRL.

Transguard Security SRL, cand nu castiga contracte cu statul, le blocheaza!

Potrivit unor surse, Mirea încă se află la cârma afacerii Transguard Security, însă din umbră. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desființarea securitiurilor ingardurilor Firme de doi lei semințe Firmele să angajeze persoane cu calificare agent paza cu pistol și spray lacrimogen in dotare camere de luat vederi Firmele cu ingard nici n-au ce căuta la firme de stat
5
0
Contestatiile astea au fost si sunt posibile pentru ca foarte multe contracte unde este vorba de bani publici s-au dat cu dedicatie,anuntati ma cu o luna inainte o licitatie dasta sa aiba timp sa se inscrie cine vrea respectand caietul de sarcini si cine a pierdut licitatia pa puiu,ai cunoscut conditiile atribuiri,ai fost la licitatie si ai pierdut,acum poti sa reclami unde vrei.
14
0
Cătălin face fapte bune. Doar cei ajutati stiu despre ce e vorba. A platit si plateste tratamente pt unii, a facut parcuri. Nu fiti rautaciosi pt ca nici unul dintre noi nu este perfect .
15
1
Oare doamna avocat Iuruc Sultana Tincuta care patronează societatea de pază Security Guard Group, societate ce activează la DSP Constanța de ani buni fără să fie deranjata de nicio concurența in licitațiile ce trebuiau publicate la vedere și la ale căror deschideri de oferte nu a asistat nimeni din partea celor care au participat la aceste așa zise licitații, să știe oare ceva despre acest articol de presă? Oare doamna avocat să se teamă de faptul că există posibilitatea să piardă unul dintre puținele contracte pe care le deține? Oare?
16
0
Pe Catalin Mirea nu il anchetati? Sau il tine in spate nașul lui avocatul Adrian Gheorghiță , care este specializat in Trafic de Influenta si șpaga apropiat al multor magistrati acesta cand o sa fie anchetat? Poate cei de la ziarul Replica se implica putin in cazurile acestor doi Interlopi Catalin Mirea si nașul lui Avocat ( interlop ) Adrian Gheorghiță!0
3
17

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468