REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Tudor Chirilă, scos din minți de o angajată a Teatrului de Comedie

Tudor Chirilă, scos din minți de o angajată a Teatrului de Comedie

Valentina CAMARA 11 februarie 2023 | 00:00 744

Tudor Chirilă este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști români. De-a lungul carierei sale, acesta a reușit să strângă de partea sa foarte mulți oameni care îl urmăresc pe rețelele de socializare, mediu în care vedeta este foarte activă.

Tudor Chirila, scos din minti de o angajata a Teatrului de Comedie

Acolo, în urmă cu ceva timp, cântărețul a postat un mesaj în care le povestea fanilor cum a trecut printr-o experiență neplăcută, care l-a enervat destul de tare.

Tudor Chirilă, enervat de o angajată a teatrului unde lucrează

Tudor Chirilă  a fost întotdeauna transparent cu fanii săi, acesta nu s-a temut niciodată să spună ceea ce gândește și să încerce să rezolve anumite probleme cu care societatea se confruntă, iar asta a făcut și acum. 

De această dată, vedeta a postat un mesaj în care povestește despre fapta unei angajate a Teatrului de Comedie, care l-a deranjat teribil.

Și asta pentru că femeie fuma în interiorul instituției culturale, chiar dacă există o lege care interzice fumatul în spațiile publice închise.

În urma celor întâmplate, actorul a mărturisit că a vorbit cu femeia să meargă afară pentru a-și satisface nevoia de a fuma, dar aceasta a fost mult mai preocupată de confortul personal decât de cel al celor din jur.

Fapt ce l-a făcut pe actor ca, la un moment dat, să vrea să cheme poliția, dar a renunțat la acest gând știind că până vor ajunge oamenii legii fapta va fi deja consumată.

„A trebuit să urc la croitorie în clădirea administrativă, acolo unde există și contabilitatea și secretariatul literar, programare etc. Pe holul dintre birouri așezată confortabil pe o băncuță tapisată, cu scrumiera lângă ea, o angajată a teatrului fuma liniștită. I-am spus că nu mi se pare ok și ea a fost de acord, spunându-mi că știe că e rău pentru sănătate. I-am repetat că nu e ok pentru că e o lege care interzice fumatul în spațiile publice. Un pic surprinsă (ce vrea și idiotul ăsta) mi-a zis că știe. I-am spus că ar trebui să coboare două etaje mai jos să fumeze afară, cum face toată lumea (oare?). Mi-a spus că e complicat. Femeia nu cobora la fumat. Pentru că era afectat confortul ei personal. Pentru că nu contează libertatea celuilalt, important e să nu fie îngrădită a mea. E complicat să chemi poliția pentru așa ceva. Până ajung ăia nici nu mai ai fapta. Dar ar fi trebuit s-o fac, pentru că e clar că nu puteam miza pe bunul simț al femeii. Pentru ea e o chestiune nevinovată și eu am părut un antipatic care se ia de ea degeaba, deși mirosea a fum de pe la etajul 1”, a scris Tudor Chirilă.

Ce își dorește actorul de la publicul său atunci când vine la teatru

Teatrul este unul dintre cele mai importante lucruri pentru vedetă. Acesta își dorește ca oamenii care vin la o piesă de teatru să respecte cu adevărat acest lucru.

Mai exact, să își închidă telefoanele, să nu filmeze, să vină la ora stabilită la care se începe spectacolul și să aplaude așezați pe scaune, acestea sunt doar câteva dintre lucrurile la care se așteaptă artistul din partea fanilor teatrului.

,,La teatru, să-și închidă telefoanele. Să nu filmeze în timpul spectacolului, e o practică din ce în ce mai agasantă. Să vină la fix. Să nu se năpustească la garderobă, la aplauze. Să aplaude așezați pe scaun, așa cum e firesc, nu să-mi dea senzația în fiecare seară că iau premiu pentru întreaga activitate, ridicându-se în picioare. La concerte, să se simtă bine, să se bestializeze”, a spus artistul, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tudorica este un baiat cu ceva talent,insa chiar nu poti spune ca vai,e un model. Parerolog luat prea mult in seama de presa,implicat in contre de tot felul pe subiecte ce nu au legatura cu arta,Chirila e in pagini. Nu poti compara unul ca el cu adevaratele valori artistice. Si e cam de proc sa dea indicatii cum sa fie publicul. In primul rand publicul alege daca cumpara sau nu bilete la concertele lui. Da,el e obisnuit ca primariile sa-i dea bani si de la cei care nu-l asculta niciodata,ca unii sa vina moca in piete si sa asculte ragaielile obisnuite.
2
0
Ba, da in poza asta cu bulanele la vedere parca esti Dragusanca!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468