REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tudorel Toader

Tudorel Toader

Replica API 24 august 2017 | 00:00 301

Ministrul Justiției a fost chemat în cursul zilei de miercuri, 23 august, de către premierul Tudose pentru a fi certat (sau lăudat!) că s-a gândit să o facă puțin pe marele justițiar, dar, de fapt, o ia pe urmele lui „Altă întrebare”, pardon!, Iordache (n.r. fostul ministru al justiției). Oamenii au fost revoltați de propunerile pe care le dorește să le facă Tudorel Toader prin justiție... practic aparatul executiv să aibă un control mai bun asupra DNA și DIICOT. Păi, ce facem, Toader? Vrei să scoți oamenii în stradă, din nou?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa aiba un control mai bun asupra dna si diicot parlamentul tarii,nu neamtul cu ccodruta,macovei si procurorii pusi de basescu,care executau la comenzile de afara.
2
4
se vede dupa comentariul tau cat de cultivat esti...cred ca pot sa ghicesc si zona in care locuiesti sincer sa fiu..
3
3
imedeat la toate omgeurile sa se faca un control ce bani le intra si ce bani le ese totul pentru linistea acestei tari si cu asta acoperitul ce cauta la Constanta ....... Robert Turcescu ce crede el ca constanteni sunt prosti sau idioti se inseala au bun sint nu ca el acoperit sa ii ia Basescu acasa magari nu va e rusine dativa la fund frate vro 20 de ani ca ce ati facut voi la tarisoara asta nu e de iertat lasati guvernu sa lucreze
1
4
de la todiras.o sa o luati in gura cu laba de hannes,muita codruta si alte panarame de procurori facuti la apelul de seara al celor mai tari bancomate de emis diplome.
4
1
Nu,nu,nu! Romania nu are voie sa fie condusa de oameni alesi prin vot,care sa reglementeze legislativ echilibrul puterilor! Romania are nevoie de dictatura prosurorilor,a celor cu cizme si creiere de tortionari,de fapturi gen Kovesi,Macovei si altii. Romania trebuie condusa si din strada de idioti care habar nu au ce e cu ei in viata asta ,dar striga lozinci fabricate de altii. Iohannis,gerti tata la Erdogan si ia lumina cum sa aduci rapid dictatura,caci asta vor romanii.
2
4
,,Justitia" biciul cu care stapanii pedepsesc prostimile. Vreti ca justitia sa insemne dreptate ? Nu se poate, pt ca legea este vointa lor iar mesajul este ,, asa vrem noi " nu comentati , dreptatea cautati o la dumnezeu !
5
0
Ma futu-te in gura de nenorocit,si tu esti sluga lui puscariasul de Dragnea?Nu faci multi pureci PE acest post,te elimina ,dragnea,si PE tine,
8
3
Pe toderica...coclitilor linagai ai lui kovesi
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108