REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Tyson Fury este noul campion mondial WBC la categoria supergrea, după ce l-a învins prin K.O. pe Deontay Wilder

Tyson Fury este noul campion mondial WBC la categoria supergrea, după ce l-a învins prin K.O. pe Deontay Wilder

Replica API 23 februarie 2020 | 12:35 1277

Tyson Fury l-a învins pe Deontay Wilder şi a devenit noul campion mondial WBC la categoria supergrea. Arbitrul a încheiat înfruntarea în runda a şaptea prin knockout tehnic, după ce echipa lui Wilder a aruncat prosopul.

În primele reprize, Tyson Fury s-a poziţionat în centrul ringului şi a preluat controlul înfruntării. În runda a treia a avut un început extraordinar. „Gipsy King” i-a aplicat o lovitură cu braţul drept lui Wilder care a început să se clatine. Fury a continuat să aplice presiune asupra adversarului.

La un moment dat, Deontay a început să sângereze la buze.

O combinaţie superbă din partea lui Fury l-a pus la pământ pe Wilder. După ce s-a ridicat, campionul a fost din nou trântit. De data aceasta, Wilder a fost salvat de gongul ce anunţa încheierea rundei.

În runda a patra, Wilder a ajuns iar la sol după ce s-a împiedicat. Deşi nu a fost un knockdown, campionul a fost vizibil obosit, iar Fury continua să aplice o presiune incredibilă.

În runda a cincea, Tyson a trimis o lovitură de dreapta incredibilă care l-a ameţit pe Wilder. Campionul a ajuns din nou la pământ după o directă din partea lui Fury.

Wilder a continuat să sângereze şi în runda a şasea de la buză şi ureche, din cauza loviturilor devastatoare trimise de „Gipsy King”.

Fury a început runda a şaptea cu o lovitură puternică de stânga. Tyson Fury a devenit campion după ce echipa lui Wilder a aruncat prosopul.

„Se mai întâmplă astfel de lucruri. Echipa mea a aruncat prosopul, dar eu sunt un luptător. Mi-aş fi dorit să mă lase să dau tot ce pot. Nu am nicio scuză în această seară. Ne vom întoarce şi mai puternici. Despre asta este boxul. Cel mai bun trebuie să se lupte cu cei mai buni”, a spus Deontay Wilder.

După ce a spus câteva cuvinte, Tyson Fury a sărbătorit victoria fredonând melodia lui Don McLean „American Pie”, încurajând audienţa să cânte alături de el, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu sta 3 minute in fata mea sunt cel mai tare pitic lumea nu ma merita
2
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108