REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Udrea critică, pe Facebook, faptul că liderii PMP şi cei ai PDL s-au atacat între ei

Udrea critică, pe Facebook, faptul că liderii PMP şi cei ai PDL s-au atacat între ei

Replica API 25 iulie 2013 | 00:00 197

Deputatul PDL Elena Udrea a criticat, miercuri, pe Facebook, faptul că liderii PDL şi cei ai Mişcării Populare s-au atacat reciproc în loc să critice puterea, ea afirmând că cei care doresc un proiect politic de dreapta pot spune, în acest context, că "nu poţi face lucruri mari, cu oameni mici". "Ieri (marţi, n.r.) s-a anunţat că Mişcarea Populară a cerut înscrierea ca partid politic. Teoretic, concluzia ar fi că dreapta se întăreşte. Doar că ieri (marţi, n.r.) am văzut cum liderii MP au atacat PDL, liderii PDL au atacat Mişcarea Populară. Nimic la adresa actualei puteri, faţă de care se presupune că ar trebui să fim cu toţii în opoziţie... Ce distracţie în USL! Pe bună dreptate cei care îşi doresc un proiect politic puternic, unic pe zona de centru dreapta al politicii romanesti pot spune Nu poţi face lucruri mari, cu oameni mici", a scris Udrea, miercuri, pe Facebook.

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a precizat, marţi, că Elena Udrea nu a avut niciun rol în pregătirea PMP şi nu a avut mandat să anunţe lansarea formaţiunii, adăugând că nici preşedintele Traian Băsescu nu s-a implicat în decizie, dar este bunicul spiritual al construcţiei.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, că, din ceea ce ştie ea, marţi vor fi depuse actele pentru înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară, iar Eugen Tomac a precizat, pentru MEDIAFAX, că va coordona, până la primul congres, activitatea formaţiunii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108