REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
14.7° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Un copil a fost desfigurat în bătaie, într-un parc

Un copil a fost desfigurat în bătaie, într-un parc

Victor ROTARU 25 august 2023 | 14:34 4381

Un copil a fost bătut cu bestialitate de alţi doi băieţi, într-un parc din București. Victima este acum în spital, sub tratament cu analgezice puternice, fiind desfigurată. Mama copilului a povestit cum s-a întâmplat totul.

Un copil a fost desfigurat in bataie, intr-un parc

"Am lăsat copilul să iasă afară şi l-am luat mutilat. Stătea de vorbă cu un prieten şi s-a trezit din senin că este lovit, după care n-a mai văzut nimic în faţa ochilor.", a povestit mama băiatului. 

"A ameţit, a încercat să fugă, dar s-a împiedicat şi a căzut de mai multe ori. În tot acest timp a trecut pe lângă mai mulţi adulţi, dar s-au temut să-l ajute şi l-au respis. Într-un final, o femeie i-a sărit în ajutor. 

Era în centru oraşului unde este multă lume. Vreau să plătească cel care mi-a mutilat copilul, iar Poliţia să îşi facă treaba cât mai repede", a mai declarat aceasta.

Poliţişti spun că au primit o sesizare în acest caz şi că au identificat deja doi minori bănuţi de comiterea faptei. Conform poliţiştilor, înainte de incident a avut loc o discuţie în contradictoriu între copiii. Mama victimei spune că băiatul ei nu îl cunoștea pe agresor, dar i-a reţinut chipul şi îl poate identifica, potrivit antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O FUTEAI PE MATA...EU ITI IAU FAMILIA IN PUKA DIRECT
1
1
La pârnaie cu tine
1
2
Un barbat din doi asi educa copilul sa dea cu pumnul si sa fie zmerdoi cu colegii lui; zice , decat sa mi-l bata altii !! Halal educatie!, Cam asta e.
5
1
Sa îmi s**i p**a dejectie unana
3
5
Labagiule eu că sa ajung în viața cineva am muncit în copilărie nu am frecat p**a la pomicola,la vie ,etc.Dejectiilor umane de aceea ați ajuns beizadele drogate.
6
4
Idiotule, care invatai tu si in mijlocul vacantelor si nu ieseai niciodata la joaca in parc, degeaba te-ai chinuit, ai creier de gandac mic
6
5
La vârsta lui citeam cărți și învățăm,el ce plmea făcea acolo?
3
8
Faptele cu violenta nu sunt pedepsite deloc sau aproape deloc in tara asta ptr ca asa au facut legea parlamentarii si este si asta una din cauzele inmultirii violentelor si a cresterii lor in ultimele 2 decenii iar cresterea continua dar pe cei din parlament nu ii intereseaza ptr ca sunt nesimti si nu se simt deloc responsabili ptr ce se intampla in tara asta
11
0
Mam speriat am zis ka tot mana lu Marean Bulan este
4
2
Ar trebui demis șeful politiei București. Aloe Dnu Predoiu, ce mai așteptați...ca doar șeful este vinovat....
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515