REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un deputat publică imagini şocante: Cină cu viermi la spital!

Un deputat publică imagini şocante: Cină cu viermi la spital!

Replica API 2 martie 2020 | 07:44 356

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat, duminică seara, pe Facebook, un film, despre care spune că este făcut la Spitalul de Copii din Cluj, și în care se văd viermi lângă un pateu dat la cină unei mame internate cu copilul ei. Parlamentarul anunță că luni va sesiza DSP Cluj.

„Cină cu viermi la Clinica Pediatrie 1 din Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca!”, se numește postarea făcută duminică seara de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Acesta susține că o femeie, internată în spital, i-a scris că la cină a primit pateu cu viermi. „O mămică internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie de pe Strada Moților din Cluj-Napoca mi-a scris pe Facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi...”, a scris pe rețeaua de socializare parlamentarul.

„Seara, nestingheriți, pe scări își fac apariția gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul...”, a spus deputatul.

Acesta a anunțat că luni va depune o sesizare la DSP Cluj. „Mâine dimineață voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilașilor bolnavi au venit cu viermii de acasă. Avem nevoie la Cluj nu doar să construim urgent un spital de copii monobloc de la zero, ci și să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea și de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev. Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României!”, a mai scris Emanuel Ungureanu, potrivit ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta stie de cind cara bolnavii . Face parte din sistem. Ce tarif practica.
1
1
deputatul ar trebuii sa se interneze intr-un spital de pediatrie, s a vada cu ochii mintii lui neregulile din spital nu sa primeasca fotografii si vorbe!
0
1
E foarte bine ca deputatul asta se duce acolo unde ii sunt semnalizate neregului de catre oameni,sa nu credeti ca el este singurul parlamentar caruia i-au cerut oameni sprijinul,nu,nu este singurul dar ceilalti nu au timp pentru oameni decat inainte de alegeri cand vin cu programe si promisiuni.
1
1
Foarte bine ca arata mizeria din spitale. Este de neacceptat
3
1
este bun la ceva si brancardierul
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108