REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un jandarm care a dat amenzi în stare de urgență s-a trezit cu amenințări

Un jandarm care a dat amenzi în stare de urgență s-a trezit cu amenințări

Replica API 6 iunie 2020 | 00:00 1706

Un jandarm care a dat amenzi în stare de urgență s-a trezit cu amenințări. Se întâmplă la Galați, iar omul a depus plângere așa că o anchetă a fost deschisă. Jandarmul gălăţean a fost ameninţat pe Facebook de mai multe persoane.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Galaţi, postarea a fost făcută pe contul personal de un tânăr nemulţumit de măsurile luate împotriva sa şi a tatălui său de către jandarm, după ce acesta i-a surprins pe cei doi încălcând prevederile ordonanţelor militare.

Mesajul tânărului a strâns sute de comentarii, multe dintre acestea incitând violență împotriva jandarmului.

În plus, autorul postării solicită „distribuirea masivă” și a adăugat și imagini surprinse cu jandarmul aflat în timpul liber, fapt ce „a creat o stare de nelinişte colegului nostru şi familiei acestuia”, susţin reprezentanţii Jandarmeriei.

Ca urmare a acestui fapt, jandarmii gălățeni au sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

„Conform Deciziei nr.4546/2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, reţeaua de socializare Facebook a fost declarată spaţiu public, motiv pentru care Jandarmeria Galaţi s-a sesizat din oficiu şi a întocmit actele de sesizare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor. De asemenea, în urma activităţilor specifice desfăşurate au fost identificate şi alte persoane împotriva cărora vom aplica măsura sancţionării contravenţionale pentru proferarea de injurii şi expresii jignitoare. În cauză, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor a început urmărirea penală în rem pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare publică şi ultraj”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi, scrie stiripesurse.ro.

În prezent, se fac cercetări pentru faptă, fără ca vreo persoană să fie pusă sub acuzare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Romanul nu stie decat de frica, Daca nu at fi dat amenzi, situatia ar fi fost mult mai rea. Nu va mai kkti pe voi. Asa cum milioane de romani au strans din dinti si au respectat ordonantele, sigur ca au fost smecherii de serviciu, care intotdeauna incearca sa fenteze. Sictir.
1
1
Pai interlopii sunt obisnuiti sa fie daca nu protejati,macar tolerati de institutiile de forta ale Romaniei,aceste institutii fiind specializate in principal in a tine populatia sub bocanc,de ce nu,impreuna cu masele enorme de infractori periculosi. Cum sa nu se supere infractorii cand cei considerati aliati ii trateaza de parca ar fi oameni cinstiti,adica fraierii societatii ?! Sp pe urma amendatul precis nu tinea cu PSD,deci e chiar obraznicie sa superi o asa valoare.
1
1
Ciub de trafic de influenta si interes!Angajatii jandarmeriei,ISU sunt toti copii cu Pedigree de fost nomenclaturisti sau magistrati sau alti ciumati politic!
1
1
Lacheii din jandarmerie vor sa fie iubiti de popor ,dar nu prea le iese .Niste slugoi penibili
1
3
Idiotii astia in uniforma in loc sa indrume lumea, sa-i avertizeze au turnat amenzi la greu ca asa li s-a cerut
5
5
Iaaaa, nu mai e bombardier? Sau o joaca pe aia a lui Badulescu, se da ranit si loveste pe partea ailalta, sa fie acoperit. Nu tin cu ursarii, dar si astia au facut abuzurii la greu. Erai la mana lor. Ei ca ei, dar localii se credeau cel putin generali. Nu sustin astfel de actiunii.
4
0
Proverbul cu roata patrata... a inceput sa le tremure cwru acestor mici dumnezei de pandemie care acum s-au trezit ca sunt doar niste unelte idioate in mana unor politicieni
10
6
Au dat amenzi nenorocitii sr credeau dumnezeu ei
11
10

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108