REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un MILITAR din Mangalia, PERICOL: a fost internat la Palazu!

Un MILITAR din Mangalia, PERICOL: a fost internat la Palazu!

Replica API 5 mai 2017 | 00:57 427

A condus beat şi a fugit de la locul accidentului

A condus beat şi a fugit de la locul accidentului

sursa foto: Lauren's Digital Portfolio

Un vârstnic din Mangalia este pericol public. Acesta va împlini 70 de ani în curând, dar anii de viaţă nu l-au înzestrat cu înţelepciune, din câte se pare. Din contră, am putea spune: se urcă beat la volan, cu permisul suspendat, iar ultima oară a lovit cu maşina un pieton şi a fugit. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul este fost militar, care ar suferi de probleme psihice.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia, la data de 03.05.2017, ora 19.00, l-au depistat pe Cornel Gheorghe, în vârstă de 69 de ani, din Mangalia, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni la regimul rutier, pe care l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Mai exact, bărbatul a fost prins de mai multe ori la volan fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, motiv pentru care oamenii legii i-au reţinut permisul de conducere. Dar asta nu l-a împiedicat să se urce iar la volan. Astfel că, în seara de 10 aprilie, vârstnicul a plecat iar la plimbare. A ajuns prin Pecineaga, iar acolo a lovit cu maşina o tânără şi a fugit de la faţa locului. În urma cercetărilor, oamenii legii au găsit suspectul. La data de 4.05.2017, bărbatul în cauză a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Însă, magistrații au decis să-l cerceteze în libertate, sub control judiciar, dar, totodată, au decis internarea lui la Palazu Mare, pentru a fi ținut sub tratament. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul este fost militar și este cunoscut cu probleme psihice încă de pe timpul când avea serviciu în MApN. Este divorțat și locuiește singur la Pecineaga.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vor asa pensii pt ca in timp ce tu dormeai ca un bou langa nevasta eu ma imbracam la batul de chibrit plecam in asa fel sa nu trezesc pe nimeni si nu stiam cand vin acasa. Pt asta sunt pensiile militare!
2
0
va spun cu siguranta astia din lipsa de efort fizic si mintal sant bolnavi psihic cu siguranta; astia la viata lor nu au facut nimic, nimic benefic poporului, tarii, au trandavit si iesit la pensie cu mult mai devreme fata de cetatenii ce au muncit, la 45 -47 de ani au iesit la pensie si ce pensii .... nemeritate si vor si pensii nesimptite; Oare nimeni nu intelege ca astia nu au facut razboi, si chiar nimic benefic acestei tari ???? Ptr ce vor asa pensii si nu li-se taie sa ajunga macar la egal cu cei ce au muncit si la ce varsta 62- 65 ani !
0
1
A fost CATELAR la armata,tot militar se numeste
2
1
Chestia cu Nea Cornel e o razbunare a mafiei impotriva lui. A fost omu lui Tusac si s-a indragostit Monica de el. Apoi evident varf de lance in Campania lui Radu Cristian, cred ca Nea Cornel l-a facut de fapt Primar. Coordona Campania din Bulgaria de unde statea la plaja cu gagici de 20 de ani. Mare maestro domnu Cornel. Si nu uitati ca l-a despartit de o gagica si pe Bobu, de mai jos, care este politest la rutiera si foarte afectat.
0
1
Nu e socrul avocatului Pestritu?
1
0
Nu era sofer , facea pe paznicul in parcul lui Tusac. Ii aducea lui Luca fete cand avea chef de babardeala. Pe una chiar a angajat-o la politia locala. Odata a semnat o amenda ca maror cand mi a dat mie la bar ca nu aveam autorizatie de functionare , am castigat in instanta normal.
1
1
Asta nu e mosul ala de a fost angajat de primarul Radu Cristian ca sofer la goldtherm ?? In timp ce avea permisul suspendat ....Ar fi interesant un control la acea societate....
2
1
Voi astia de la Replica sunteti niste cacanari..lasati doar comentariile care va convin. Sictir si sa nu imi purtati pica..sa va fut...Mitica
1
2
Toti militarii avem probleme psihice! Si daca nu stiti de ce,va spun eu:pt ca am luptat ca aceasta tara sa de vina un stat suveran,independent si infloritor lucruri esentiale ca romanii sa fie fericiti in tara lor dar toate aceste ganduri,aspiratii au furate mai intai de popoarele care au vrut sa fim sub ocupatie iar apoi chiar de alesii nostri care au inteles ca toate aceste ganduri dorinte ale unui popor se cuvin doar lor si familiilor acestora. Intr-o tara unde predomina haosul singura putere care mai poate restabili ceva este dictatura militara.
4
5
cornel a avut probleme si la revolutie cand a plecat din unitate singur cu masin ,
3
0
Nea Cornel este un personaj pitoresc in Mangalia. Nevasta l-a lasat in momentul cand a disparut in Bulgaria cu o fetiscana cu 50 de ani mai tanara , fata altui taximetrist decedat intre tim Giani Draghici fost campion de box. Giani fiind fiul lui Nea Draghici taximetristul cel pe care l a luat criminalul militar in anii 90 , cel care a comis recent alta crima omorand si pe fata careia ii omorase parintii cu ani in urma. La divort Cornel a luat jumate din banii pe apartament si si a luat o casa in Pecineaga. Masina cu care a facut accidentul era imprumutata de la un taximetrist .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108