REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un pacient a murit la ATI, după ce a refuzat tratamentul. 'Spunea că facem experimente'

Un pacient a murit la ATI, după ce a refuzat tratamentul. 'Spunea că facem experimente'

Replica API 18 iulie 2020 | 00:00 1800

Un pacient din Timișoara, care a refuzat tratamentul pentru COVID-19, a murit sâmbătă la terapie intensivă. Bărbatul, în vârstă de 50 ani, a ajuns în urmă cu o săptămână la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” cu o formă medie a bolii. Le-a spus medicilor că nu vrea să i se administreze Remdesivir, pe motiv că nu dorește să fie „cobai pentru experimente”.

Starea bărbatului s-a agravat și a ajuns la terapie intensivă, unde a murit. Managerul Spitalului „Victor Babeș”, Cristian Oancea, a declarat la Digi24 că a fost pentru prima dată când un pacient a refuzat tratamentul cu remdesivir, în ciuda faptului că i s-au explicat beneficiile. Bărbatul a insistat că „nu vrea să se facă experimente pe el”.

Pacientul putea fi salvat, dacă medicamentul i se administra la timp, a spus medicul. „Noi nu avem instrumente și nu putem obliga un pacient să ia un tratament”, a precizat managerul, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacientul a murit calcat de OPEL!
0
0
Dumnezeu sa-l ierte dar mare prost a fost saracul timisorean,luati exemplul lui I.P.S.Pimen ma indoctrinatilor,mare ierarh ortodox care atunci cand a aflat ca are COVID nu doar ca nu a refuzat tratamentul dar a luat elicopterul sa ajunga cat mai repede la Bucuresti,ca avea peste 90 de ani si nu a supravietuit asta este altceva era prea batran omul.
2
0
Bah, romanul asta a murit demn exact ca la Plevna
3
0
e bine bine e foarte bine! la mai multi,se mai elibereaza locuri,plus ca nu merita sa cheltuiesti atitia bani la ati cu toti prostanii pesedisti!
0
8
ah shit, imi pierd din votanti. dar asta e selectie naturala. oricum lingea priza si murea
4
7
Nu este lipsa de comunicare, este nivelul acelora care cred in vindecarea lui dumnezeu si mai cred ca firul acela de plastic din masca este o antena 5g. Dupa miile de morti din Italia si Spania trebuie sa mai convingem retarzi ca virusul exista? Dupa marturii ale celor care nu au crezut si s-au imnbolnavit si i-au mai imbolnavit si pe altii care au mai si murit trebuie sa mai vina cineva la televizor sa ne explice ca trebuie sa mergem la spital? Pe bune?
8
2
Asta e rezultatul lipsei totale de comunicare a medicilor. In afara de Arafat si ministrul sanatatii, nimeni nu iese sa vorbeasca despre pacientii internati, despre tratamentul aplicat in spital, despre sechelele cu care se ramane. E incredibil. Dupa atatea luni inca nici un medic infectionist nu vorbeste despre infectie. Oare toti sunt de nota zero, toti au luat diploma pe bani si pile si toti care sunt angajati in spitale sunt nulitati angajate pe bani si pile ?????? Pana si animalele comunica !
4
7
Romanul adevarat nu crede in covid19 dar crede in noroc dupa ce calca in cacat. Daca ai simprome trateaza te. Daca esti asimptomatic stai in casa 40 zile si fii precaut cu cei din jur. Trebuie sa ne obisnuim cu virusul asta asa cum ne am obisnuit cu toate.
11
0
Pai mai are cineva incredere in medicii romani? Vor doar salarij mari si spagi de la amarati prnsionari, atat. La privat ce se mai ocupa de tine ,in spital bataie de joc. Eu unul nu mai cred nici in pandemia asta cand vad atatia doctori avari, morti dupa bani. Vor doar sa si ia stimulente grase cu covidul asta, atat.
11
8
Bai prostilor...oculta mondiala sau aia de care ziceti voi ca vor sa vinda masti si echipamente nu au nevoie de bani....au munti de bani .. nu au nevoie de nimic...dar capul vostru e intoxicat de multa prostie
12
10
toata p"pandemia" este in capul oxultei mondiale si a hegurilor c are se imbogatesc de pe urma ei: medicii, societatilemcare vand masti si manusi, spirt, etc..., a :bolnavilor" gasiti 'pozitiuv"! Ia spuneti gugustiucelor si gugustiocilor cat vi se da ca sa fiti "pozitivi covid-19"? Hai, spuneti adevarul!
9
14
Asta este stire adevarata, sau se incearca vreo smecherie? Adica asta care nu a vrut medicamentul a murit ca l-a refuzat sau avea si alte comorbiditati? Spuneti adevarul, nu doar jumatate de stire!
14
10
Avea dreptate bulangiilor.... Faceti experimente pe oameni....iar voi va bagati in buzunar miiii de euro RUSINEEE RUSINEEE
12
15

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108