REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Un pensionar MApN din Constanţa şi-a TERORIZAT şi UMILIT soţia

Un pensionar MApN din Constanţa şi-a TERORIZAT şi UMILIT soţia

Replica API 7 februarie 2019 | 09:36 515

Poliţiştii au intervenit la mai multe scandaluri

Poliţiştii au intervenit la mai multe scandaluri

O femeie din Constanța susține că a trăit o viață de coșmar alături de soțul său, care mereu a umilit-o, reproșându-i că nu arată bine și că nu o va iubi niciodată. Aceasta recunoaște că i-a acceptat coportamentul, mai ales în tinerețe, pentru că l-a iubit foarte mult, chiar dacă știa că el a avut timp de 15 ani o relație cu o colegă de serviciu. Însă, acum a ajuns la capătul puterilor întrucât a căzut în patima alcoolului și este foarte violent. Femeia a fost agresată în mai multe rânduri, imobilizată și lovită cu pumnii, inclusiv în zona capului. "Sunt femeia pe care niciodată nu a iubit-o. Mi-a spus că are un model în cap...", a spus victima.

Femeia a plecat de la domiciliul comun și s-a mutat în apartamentul fiului, întrucât acesta este plecat la studii în străinătate. Apoi a cerut ordin de protecție în instanță, judecătorii eliberându-l pe un termen de 6 luni. Magistrații au decis: obligă pârâtul să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de reclamantă, respectiv față de locuința reclamantei și față de locul de muncă al reclamantei. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta. Potrivit rolii.ro, în fața instanței, reclamanta a răspuns la o serie de întrebări.

Instanța: Aceste acte de violență care s-au petrecut în data d e 29.01 și 31.01.2019, în trecut au mai fost prezente în viața de familie?

Reclamanta: Da, au fost mult mai multe. El în momentul când consumă alcool i se modifică comportamentul, devine extrem de violent. (…) au fost mai multe episoade. Este pensionar MAPN. A consumat alcool de mulți ani, din 2000 încoace consumă mai mult, dar mai făcea și pauze fiind în armată. Eu am fost femeia pe care el nu a iubit-o, nu a vrut-o, i-am adus numai probleme, i-am cheltuit banii, nu am arătat bine, nu mai arăt bine.

El are un model de femeie în cap, dar eu cred că este un model bolnav. A avut o relație de 15 ani cu o colegă de muncă, după care și-a găsit o altă doamnă cu care mergea în concedii. Toată viața a fost nemulțumit de mine. Când eram eu tânără și proastă și îl iubeam foarte tare mă simțeam complexată la ceea ce îmi spunea și el și-a format chestia că el este cel mai frumos, cel mai deștept, cel mai tare și soția este o slugă.

Instanța: Pe data de 29.01.2019 când ați sunat la 112, de ce v-ați opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu?

Reclamanta: Nu am vrut să-i fac rău. Am crezut că o să se potolească. Ieri seară mi-a încuiat ușa, am mers la vecina am stat la ea până târziu, apoi am intrat în casă și în momentul când am intrat în casă era mult mai băut decât cu o seară înainte, abia am intrat, a lăsat ușa deschisă și mi-a aruncat haina pe hol și am strigat-o pe vecina și cu ea am reușit să stau cât de cât în casă, era turbat să plec, să ies, era undeva la 8 jumătate seara.

Instanța: Cu alte ocazii, violențe fizice au mai fost?

Reclamanta: Da, nu este singurul caz, dar acesta de pe 31.01.2019 a fost foarte urât. După aceea am chemat din nou poliția, că mă dădea afară din casă. Au venit, au încercat să-l convingă, s-a potolit, s-a culcat. Dimineața, în 31.01.2019 , când era un pic mai treaz, pentru că era discuția că este casa lui, că toate bunurile sunt ale lui și că să nu iau nimic și să mă mut la locuința băiatului, eu i-am spus că și dacă vom divorța nu fac partaj, adică el să rămână în apartament și eu mă mut unde stă băiatul, că după moartea noastră să-i rămână copilului.

El a spus că bagă divorț și mi-a cerut să scot toate actele mele personale și ale caselor în original și să i le las pe masă și când se întoarce să nu mă mai găsească în casă. Eu găteam în bucătărie și i-am spus că actele sunt în casă și am ridicat tonul și în momentul acela a venit și a început să mă lovească, nici nu am putut să mă apăr și a început să-mi care pumni în cap.

Nu vă spun atâta ură nu mi-am imaginat, după care abia am reușit să scap din toată faza asta, m-am dus în canapeaua din sufragerie, el a plecat un pic la baie și a venit în canapea și s-a urcat cu genunchiul pe mine, mi-a astupat gura și nasul, probabil atunci , nu știu ce s-a întâmplat cu degetul, nu am mai avut aer și am zis că acolo rămân, că nu mai scap, am văzut negru în fața ochilor și abia m-am luptat cu el și și-a luat mâna și i-am zis hai să-ți dau actele, atât am apucat să zic.

Atunci s-a dat el la o parte și eu am un telefon fix pe hol, el s-a dus spre cameră să se îmbrace să plece și eu am sunat la 112 și pârâtul mi-a smuls telefonul din mână, cred că s-a auzit și în dispecerat când m-a lovit, mi-a luat telefonul și s-a îmbrăcat și a fugit. Apoi a venit vecina a stat cu mine până a venit poliția. Nu a mai fost contactată de pârât din data de 31.01.2019.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma mai mira prostia de peste 40 de ani din MApN.Prea multa carte nu se cere....prost sa fii sa ai putere...sa dai ordine in ziua de azi nu iti trebuie prea multa scoala...
0
0
Sa le sugeti pwla la toate cadrele MApN. Cand unii isi toceau coatele pe banci invatand, si chiar se inavata odinioara, sau isi rupeau pantalonii la instructie pe campiile patriei, voi jucati coci si mergeati in discoteci. Asa ca ciocul mic si joc de glezne, eu am pensie bunicica, sa v-o trag la gaurica. GAOZARILOR, MUCLES .
2
3
Si pe tine o sa te ingroape cineva cu aceiasi placere!
0
0
...stimata.....ana...nu exista....."foarte superiori...si l-ati condus intr-un loc linistit...plin cu verdeata...asa sa fie.dacva sunteti...SINGURICA...SINGURICA...va ajut...
5
0
Din pacate sunt multi gradati chiar ""foarte superiori "'care se comporta ca niste salbatici cu familia ; ca sa nu mai vorbim de alcool .Am avut si eu unul maior pe care am avut placerea sa l ingrop dupa 20 ani de la divort . m am sacrificat si l am condus intr un loc linistit unde nu va mai pune alcool in gura nici nu va mai bate insulta si umili nici o femee m am sactificat pt ca fosta soacra o femee exceptionala era batrana si fragila Am scapat o de corvada protocolului Bietul maior a facut o coma alcoolica .
4
3
Femeia sustine: "am trait toata viata un cosmar alaturi de sotul meu",..." sunt femeia pe care niciodata nu a iubit-o".... timp de 30 de ani .....etc. Deci ti-ai asumat aceasta casnicie, fara sa fii iubita, ai suferit pentru ca tu l-ai iubit. Iti meriti soarta femeie! Si nici pe el nu l-ai lasat sa-si traiasca viata, sa fie fericit, ai fost posesiva.... Cu ce pret ?! Da, cu pretul suferintei, al tradarii si al violentei! Viata este scurta, dragostea se face in DOI. Si daca "dragoste nu e, nimic nu e" !
8
0
UN CONTROL PSIHOLOGIC SERIOS AR ARATA ,,CALITATEA'' MENTALA A CADRELOR MILITARE.SA AI NESIMTIREA SA TE UITI IN OCHII OAMENILOR CARE PRODUC BANII ACESTEI TARI SI SA PRETINZI IN VREME DE PACE CA TU,MILITAR, AI DREPTUL LA 45 DE ANI LA O DITAMAI PENSIE...SUNA A NESIMTIRE CRASA.DOVADA STA SI IN MODUL DE A RESPECTA FAMILIA PROPRIE. DARAMITE SA NE RESPECTE SI SA NE APERE PE NOI IN CAZ DE RAZBOI
6
5
Relatarea asta e chiar o poveste scornita , cred ca aveti ordin sa prostiti populatia ca sa - i distrageti atentia de la problemele tarii ! Asta e intoxicare nu gazetarie !
4
3
Daca e pensionar e hodorog si poate are Alzeihmer si nu mai tine minte care e femeia lui,daca a incarcat-o ori ba,sau cand majurul era in aplicatii misiuni coana mare facea ghidusii cu vecinul de la 3!
5
6
Un om care imbraca uniforma si depune un juramant, ar trebui sa aiba demnitate, caracter si sa-ti inspire incredere, nu stare de teama.Asta-i armata plina de maistri facuti la norma,Mai ales astia iesiti recent din scoli sunt niste drogalai si ratati !
5
7
Escule !! Mai du-te-n pula mea de analfabet.Oi avea si tu functie primita pentru absolvirea clasei muncitoare.La halu in care ai ucis limba romana, nu m-ar mira.
4
2
Hodorogul nesatul a plecat la studii in strainatate......la zdreanta-n poala.
3
4
pensie nesimtita rezulta alcool , bani la pesti si scandal cei 2000 de lei luati de la gura unui copil
9
5
Organele au dreptate,,,organele.
2
2
Ce sai faci doamna daca nici dupa o viata traita inpreuna nu ati invatat ca ordinu se executa cum sa ii raspunzi aveai aceasi functie cu a lui chiar si pensionat cadru ramane cadru.
7
13
Asa sunt toti frustatii din mapn si mai nu ii duce capu la nimic bun decat sa se angajeze la buget si stea sa bea in unitati
21
9
Pai ce sa i ceri unui militar cu fata de tarcovnic, nas rosu de la bautura si mirosind a rahat turcesc
22
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272