REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Un tronson al bulevardului TOMIS va deveni SENS UNIC

Un tronson al bulevardului TOMIS va deveni SENS UNIC

Replica API 15 septembrie 2020 | 22:36 5283

Circulația rutieră pe bulevardul Tomis din Constanța va suferi modificări importante.

De la 1 octombrie, și tronsonul delimitat de strada Ion Rațiu și bulevardul Mamaia va deveni cu sens unic.

Circulația rutieră pe acest bulevard important al orașului se va desfășura astfel:

- două benzi cu sens unic către zona centrală

- două benzi dedicate circulației mijloacelor de transport în comun, taxiurilor și autospecialelor de intervenție, cu circulație în ambele sensuri, câte o bandă pentru fiecare sens

- piste pentru biciclete.

Benzile pentru mijlocele de transport în comun vor fi delimitate și semnalizate corespunzător prin indicatoare de informare și marcaje rutiere și vor fi amplasate lângă trotuare. De asemenea, se vor amenaja stații pentru autobuze pe ambele sensuri de deplasare.

Circulația pe bulevardul Tomis se desfășoară cu prioritate față de străzile laterale, cu excepția reglementărilor impuse de funcționarea semafoarelor de la intersecțiile cu bulevardul Mamaia, strada Nicolae Iorga și strada Ion Rațiu.

Resistematizarea rutieră este necesară atât pentru fluidizarea traficului cât și pentru îmbunătățirea mobilității urbane în municipiul Constanța, au transmis reprezentanții primăriei.

A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadaaaau nu mai fumaaaaa, ai omorat Tomisul !!!!
11
0
fagadau psd-istul a nenorocit traficul in oras. vor fi ambuteiaje si blocari la semafoarele de pe mircea. comisioane uriase cu firmele de carburanti, blocarea orasului si mai ales politia locala va jefui foarte tare conducatorii auto care se vor acomoda mai greu cu aceste sensuri tampite care blocheaza conducatorii
16
0
Dar pe hotii din Rompetrol, stapanii de sclavi din statiile lor cand ii controlati. Au dat oameni afara, reduc posturile sa fie eficienti economic si pun lumea sa munceasca ca in puscarie. Nu au oameni afara la pompe, nu au timpul fizic necesar sa faca curat, sa dezinfecteze, angajatii vechi pleaca, cei noi chiar dupa cateva zile. Daca vreti sa aveti servicii de calitate reclamatii pe cei de la Rompetrol Bucuresti la OPC ,inspectoratul de munca, nu va mai certati cu scavii de la casele de marcat. Stapinii de sclavi si hotii sunt protejati de legile jegoase PSDiste.
5
2
sunt solutia pt fluidizarea traficului. Vezi Brasov dar si multe alte orase europene. Prefer sa parcurg o distanta cu putin mai lunga intr un timp mai scurt decat invers. Cat despre Tepes Voda...exista variante... inclusiv bd . Mamaia si dreapta pe IG Duca. Pace.
2
19
Asta-i cireasa de pe tort cu fluidizarea marca Fagabou.Pe Mircea cand o sa ajungeti la semaforul cu Ion Ratiu,nu uitati sa aveti pachetelul de mancare la voi.
18
0
Bai, creier ingust de beidaud , de ce nu faci consultare publica cd iti vin astfel de idei tampite??? Sa ne consulti si pe noi constantenii !! Ne dai ignor total nu? Vei vedea pe 27 !!!
17
0
sa ocolim tot orasul ca sa mergem acasa. Astia sunt in cardasie cu vanzatorii de benzina.
16
0
Vad ca multi forumisti, majoritatea obisnuiti cu traficul de la ei din Cogealac si Baneasa nu stiu ca singurele masuri ce pot descongestiona cat de cat traficul sunt sensurile unice si cele giratorii. Asta e tati, vrei si cate 2 -3 masini pentru o familie si trafic civilizat, intr-un oras cu strazi dimensionate pe vremea lui Ceasca.
5
24
Cunosc prea bine nemernicia aia de proiect care a obtinut si autorizatia de construire. Dar inca nu e prea tarziu sa ii oprim. Unde se vor parca miile de masini care sunt acum de la gara si pana la satul de vacanta? Daca pe ei nu ii intereseaza sa ii trezim noi la realitate. Prin aceste proiecte nu fac decat sa fraudeze la greu fondurile europene. A se autosesiza cine trebuie... Vor avea din plin ce gasi. Numai sa se vrea. Aviz DNA, OLAF...
14
2
Acum il injurati. Hai sa vad, cati recunoasteti ca l-at votat? Evident, niciunul. Normal ca futut orasul, doar nu este orasul lui. Mafiotilor din Primarie le trebuie sens unic pentru ca sa ajunga de la viloaielor lor, pana la locul de odihna, numit Primarie. Unde mai pui ca prostul de Chitac, se cearta cu useristul Ionica, parca o fac in ciuda prostilor care se roaga sa scape de fagaboi.
20
1
ALO CONFORT URBAN SI MILITIA, TRECEREA DE PIETON PE STR PARANG CAND O FACETI DE LA SC 8 ?
5
3
Pe Lapusneanu se vor desfiinta toate parcarile la bulevard si vor fi 2 benzi pe sens in loc de 3, pentru masini , benzi de autobuz si pista de biciclete pe trotuar , stalpisori. Asta se va face, s-au mai postat informatii pentru modernizarea Bd. Lapusneanu si asa va fi. Trist.
25
1
Mircea este aglomerata...o sa fie si mai aglomerata
26
0
votati Fagabou , o sa ajungeti ......... fbine
23
0
sa vezi cozi pe Mircea acum
29
3
Sa il oprim pana nu distruge si Lapusneanu mai rau decat Tomisul. Acum, pana nu e prea tarziu. Haideti peste ei la Primarie. Nu suntem prostii lor.
31
3
Abandonati masinile avem Lime si Bolt acum
9
13
Vin spre centru pe Bd. Tomis, si trebuie sa stau pe banda a doua, ca prima este prioritara si ocupata de autobuz, taxi, utilitare. Vreau sa fac stinga la blocul Capitol, pe Bd. Mamaia. Cit timp blochez eu banda mea, ca sa imi dea cineva voie sa intru pe banda unu, ca miscarea nu o pot face decit in intersectie, pentru ca, nu am voie sa merg pe banda unu!?
23
4
Ce a facut schimband sensul unic de pe Tepes Voda stiti???? Ca totul e parca in ciuda constantenilor SE blocheza zilnic str Calugareni si ig duca
30
1
Fagadau, cate injuraturi ieide la toata lumea, eu insulin te injur zi de zi de zi. Mai omule lasa ne dragului in pace cu prostie astea,ai distrus circulatia, ai blocat Mircea. Dupa alegeri viitorul primar sa aduca la loc asa cum a fost iar tu linisteste te du te din constanta
32
3
Dl. Fagadau este cel mai bun primar. Va multumim.
6
41
Orasul arata din ce in ce mai bine se vede ca Fagadau este un primar gospodar.
6
44
ba protule, incompetentule, idiotule, retardule! cum dracu sa te intorci pe mircea cand e o banda iar de dus, te duci pe 3-4? ba? intreb si eu asa, retoric.... esti cretin tu si toti idiotii din primarie???? ai futut orasul assta in doua idiotule!!!
40
4
Boule ai distrus orasul.Vezi tu rezultatul pe 27 sept.!
44
6
Doar o minte inculta poate face asta. Asta nu e resistematizare, este nesimtirea functionarilor din primarie sa stea la semafor. Pe Mircea o sa fie haos. Accesul la Spital pentru salvari este ingreunat. Bravo tovarase primar, ai rezolvat si problema asta. Urmeaza Lapusneanu, nu? Constanta isi merita soarta.
44
5
Sper sa pierzi in 27 domnule Fagadau, si tu si gasca ta sa plecati acasa si sa putem circula normal in orasul nostru! Voi nu mergeti prin orasul asta?Nu vedeti ca ati paralizat orasul? Numai sensuri unice si giratorii!!
37
6
Ce a fost stricat ramane bun stricat. Asta este mintea boului!
34
3
Cinee psihopatul care distruge bruma de circulatie ramasa in Constanta? Cine e retardatul care pune obstacole nesemnalizate si fara presemnalizare pe carosabil?O fi acelasi idiot care pune si trotinete inmijlocul trotuarului sa te impedici noaptea ? Opriti nebunul pana nu omoara pe cineva !!!
43
4
Fagabou - un Corupt , spaga disimulata ! Un Golan ! Fost Lacheu a lui Mazare !
46
5
Hai sa vedem coloane de la spitalul judetean pana la capitol la semafor, apoi sa mai vorbiti de fluentizare
41
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108