REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Undă verde de la Direcția de Urbanism pentru clădirea unde va funcționa Serviciul de Medicină Legală

Undă verde de la Direcția de Urbanism pentru clădirea unde va funcționa Serviciul de Medicină Legală

Replica API 23 ianuarie 2020 | 00:01 1452

Imobilul din Curtea Spitalului de Boli Infecțioase, aflat în paragină, va fi reabilitat și consolidat de Consiliul Județean urmând ca, după finalizarea acestuia, Serviciul de Medicină Legală să-și mute activitatea.

După ce a obținut autorizația de construire, Consiliul Județean Constanța a intrat și în posesia certificatului de urbanism marți, 21 ianuarie, organizare de șantier- amenajări interioare, exterioare și consolidare imobil D+P+1E pentru serviciul Clinic Județean de Medicină Legala Constanța- autorizație de construire nr 2106/19.11.2019”.

Sediul Serviciului de Medicină Legală Constanța se va muta în curtea Spitalului de Boli Infecțioase. Întrucât clădirea este mult mai mare față de cea actuală (de pe Aleea Zmeurei) în plan există și amenajarea unei morgi cu tot cu posibilitatea de transport cadavre. Demersurile au fost inițiate încă de la începutul anului 2017, fiind vorba despre o problemă acută a Serviciului de Medicină Legală de la malul mării, și anume lipsa unei morgi. Atunci, s-a plecat pe ideea de schimbare a sediului și Consiliul Județean Constanța a identificat o clădire în incinta Spitalului de Boli Infecțioase, care a fost reabilitată parțial în 2010. Astfel, CJC a repartizat-o către Spitalul Județean /Medicina Legală. Acolo va funcționa tot sediul SML, inclusiv cabinete, morgă, transport cadavre etc..

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de cand a ajuns gara centrul orasului?
0
0
Morga in cenytul orasului?Microbi , virusuri... se vrea a fi oras turistic ..
0
1
Poate au in proiect si parcare nu ca cei de la Cadastru care nu au respectat legislatia si parcheaza toti pe aleile dintre blocurile vecine!Pe Aleea Lupeni ca sa vina o salvare e jale!!Poate aude si Primaria si Politia Locala,daca nu au gripa
0
0
alo, primaria, e rusine, faceti un sediu nou tovarasilor
4
0
Imobilul respectiv ar trebui demolat integral si construit altul nou. Este vechi si plin de igrasie, virusi si retrovirusi.
5
0
SA NU MURITI IN WEEKEND, CA NU PUTETI IESI DIN MORGA !!! LA MORGA SE MUNCESTE DE LUNI PANA VINERI, O CHESTIA MAI IDIOATA CA ASTA NU AM CUM SA INTELEG, CA SI CUM NU SE FAC NICI NASTERI PARCA POTI SA TE PROGRAMEZI CA LA UN CONTROL ASTA ESTE MINISTERUL SANATATII
3
2
Nu mai bine se investeste in crearea unui institut de medicina legala si la Constanta, asa cum au Iasi, Cluj, Bucuresti?
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108