REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Urmărire ca-n filme în traficul din Mamaia! Polițist aflat în timpul liber a prins un fugar!

Urmărire ca-n filme în traficul din Mamaia! Polițist aflat în timpul liber a prins un fugar!

Andreea CONDURACHE 8 martie 2024 | 00:00 2684

Agentul principal de poliÈ›ie Curtseit Sinan, din cadrul Postului de PoliÈ›ie Lumina, aflându-se în timpul liber, în staÈ›iunea Mamaia, a prins un bărbat dat în urmărire. Acesta a observat o maÈ™ină care a gonit pe lângă el, moment în care a pornit în urmărirea acestuia.

Urmarire ca-n filme in traficul din Mamaia! Politist aflat in timpul liber a prins un fugar!

Era în jur de ora 22.30 când colegul nostru, agent principal de poliÈ›ie Curtseit Sinan, din cadrul Postului de PoliÈ›ie Lumina, se afla în staÈ›iunea Mamaia. Era în timpul liber È™i ieÈ™ise la o plimbare cu soÈ›ia. Pe lângă autoturismul lor a trecut în viteză o maÈ™ină, pe care colegul nostru a recunoscut-o imediat. Proprietarul acesteia era dat în urmărire, pe numele lui fiind emis mandat de executare a pedepsei pentru săvârÈ™irea infracÈ›iunii de furt. PoliÈ›istul a pornit după el È™i a cerut sprijinul colegilor aflaÈ›i în serviciu. După o adevărată urmărire prin staÈ›iunea Mamaia, bărbatul urmărit a oprit autoturismul È™i a încercat să fugă. Colegul nostru l-a imobilizat. Imediat au venit în sprijin È™i poliÈ›iÈ™tii aflaÈ›i în serviciu, care l-au preluat pe bărbatul dat în urmărire. Ulterior, acesta a fost încarcerat în penitenciar”, a transmis IPJ ConstanÈ›a.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
realitatea ta din fabrica e diferita de realitatea altora
1
1
A recunoscut pe unul care a trecut pe langa el in viteza. Marsh ba cu brajeala voastra ieftina. Nu vreau sa spun cum si in ce fel ca n are sens. Dar e vrajeala comunicatul. Stiu ce spun. Un comunicat ieftin. O sa aflatin n maxim 6 luni
1
1
ce fazta de p***t are,ca majoritatea! zici că e cules din vie
1
3
Mi se pare normal ce ai spus,tantalaul cand nu are un raspuns normal si logic incepe sa injure,tineo tot asha ma.
1
3
Sa-ti iau familia-n ranga! Si lu’ Relu la fel!
4
1
Politzistul limitat in gandire tot militzian ramane,mai tantalaule eu am dat un exemplu cu muncitori din fabrica dar nu numai muncitori din fabrici cotizeaza la bugetul de stat din care eshti platit tu mai sunt si altzi si nu sunt putzini.
4
7
A inceput mai sa va plateasca articole sa le faceti reclama ? De ce nu scriei ca nu s.au capturat nici 1% droguri in portul constanta ?
5
2
Gurzu ala de pe iutub un video despre politie
3
2
Bv lui! Felicitari pt implicare! Era in timpul liber!
8
2
I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I I
0
0
Si ce m tai sari asa ma? Erai mai smeckwr daca lucrai in fabrică . Vedeai realitatea asa cum este ia (m.e)
6
1
Faptul ca sunt de partea celor care produc bani pentru bugetul de stat, buget din care eshti platit si tu mai militzianule nu inseamna ca si eu lucrez intro fabrica,dar nu am pretentzii de un om limitat in gandire ca tine.
3
9
UN BRAVO MARE.
16
2
Nu mai bine faci tu scoala aia de politist si nu te mai plangi ca lucrezi in fabrica?
15
3
Mai lasatzi fraza asta cu:"politzist aflat in tumpul liber"pentru ca si cand sunt la munca politzishti nu au de lucru nici 4 ore din opt,ca doar politzishti nu sunt muncitori in fabrici acolo unde din opt ore stai doar 30 sau 45 de minute in rest lucrezi ca robotu nu potzi sa stai caci sta tot fluxul din cauza ta,in plus lucrezi si in ture;ia sa vina un politzist in fabrica sa vedem cate zile rezista.
5
25

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272