REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Urmele bătăii! Primele poze cu Daniela Crudu după scandalul violent cu iubitul

Urmele bătăii! Primele poze cu Daniela Crudu după scandalul violent cu iubitul

Replica API 24 februarie 2020 | 00:00 512

Daniela Crudu

Fotografii: Mihai Ionescu

După aproape două săptămâni de când a fost bătută de iubitul croat, Daniela Crudu a fost surprinsă de fotoreporteri la o plimbare prin Capitală, alături de sora sa. E tristă, abătută şi îngrijorată, iar urmele lăsate de pumnul lui Sego Dubravko încă i se mai văd pe faţă. Atât vânătăile, cât şi supărarea încearcă să le ascundă sub imenşii ochelari de soare.

Necoafată, îmbrăcată banal şi tristă, aşa a fost surprinsă Daniela Crudu pe străzile din Bucureşti, la aproape două săptămâni de când a fost bătută de iubit. Înainte de episodul violent, Daniela obişnuia să surprindă la fiecare apariţie. Era mereu cu zâmbetul pe buze, super coafată, cu haine provocatoare şi cu silicoanele uriaşe la vedere. Iată însă că bătaia pe care a încasat-o în dimineaţa de 9 februarie de la Sego Dubravko nu i-a luat doar buna dispoziţie, ci şi sclipiciul de pe gene. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe Cruduţa prin Bucureşti, alături de sora sa, Ana. Surorile au fost la un atelier de haine unde, probabil, şi-au croit câteva ţinute pentru evenimentele viitoare.

Îmbrăcată într-o rochie tricotată, cu o geacă din piele cam mare pentru ea şi cu încălțări sport, Daniela nu a uitat să se accesorizeze corespunzător: cu ochelarii de soare! Nu pentru a se proteja de vreun soare puternic, ci pentru a-şi acoperi vănătăile din jurul ochilor, care nu s-au vindecat nici măcar acum. Chiar şi stratul gros de fond de ten nu a reuşit să acopere echimoza de pe chipul Danielei. După vizita la atelierul de haine, surorile Crudu au plecat cu maşina spre cartierul Rahova, acolo unde locuiesc.

foto: Mihai Ionescu

Pe 9 februarie, Daniela Crudu a fost bătută de iubitul croat Sego Dubravko, cu care avea o relaţie de un an. Vedeta a sunat la 112, apoi s-a deplasat singură la spital unde a fost tratată şi pansată. Deşi Poliţia s-a sesizat în urma apelului pe care l-a făcut, Cruduţa a decis să dea doar o declaraţie la Secţia 21. A refuzat să depună plângere împotriva iubitului şi chiar l-a iertat pe acesta.

”Anul trecut, Daniela l-a cunoscut pe Sego Dubravko prin intermediul Mădălinei Pamfile, pentru că iubitul ei şi croatul erau prieteni la cataramă. Sego Dubravko are vreo 45 de ani, deţine afaceri cu imobiliare şi are mai multe apartamente prin Dubai. Conduce un Bentley negru şi are o situaţie financiară foarte bună. Sego Dubravko a venit în România de trei ori şi avea atât de multă încredere în Daniela, încât i-a încredinţat şi cifrul seifului cu bani. Erau împreună de un an şi până acum nu a lovit-o niciodată. A mai ţipat la ea pentru chestii mărunte, dar nimic mai mult. În duminica respectivă, pe fondul băuturii, el a devenit gelos. Nu i-a convenit că veneau tot felul de tipi să se pozeze cu Daniela, ea mai râdea, cum este ea de obicei, şi de aici a început scandalul, apoi bătaia”, au spus, potrivit click.ro, surse din familia Danielei.

Sego Dubravko, Danielei Crudu

Sego Dubravko, iubitul Danielei Crudu, nu regretă deloc ce s-a întâmplat, ba mai mult, el nu consideră că ar fi făcut ceva greșit, argumentânt că de ar fi fost cu adevărat bătută de el, ea “ar fi ajuns în spital”. Totuşi, Cruduţa a ajuns la spital, iar iubitul a venit şi el în vizită, dar nu mânat de îngrijorare, ci ca să îi ceară cheile pentru a-şi lua hainele din casa ei şi să plece. El i-a mai transmis că îi poate plăti spitalizarea și toate costurile pe care le-a avut până acum. Vedeta l-a refuzat pe Sego Dubravko și i-a spus că nici măcar plângere împotriva lui nu va depune, ci doar că vrea să scape mai repede de el. Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nereturnabile
0
0
abia s a invatat, o so mai ea la ...bot!
6
2
Vorba veche, bataia e rupta din rai. Hi hi. Asa mai ajunge si ea in rai.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108