REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15.9° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

USR, în discuţii cu Vergil Chiţac pentru alegerile locale

USR, în discuţii cu Vergil Chiţac pentru alegerile locale

Replica API 1 iunie 2019 | 00:00 433

Stelian Ion ar candida la Primăria Constanţa

Stelian Ion ar candida la Primăria Constanţa

Stelian Ion

Alianţa USR-PLUS a obţinut un scor neaşteptat de bun la alegerile pentru europarlamentare. În marile oraşe, printre care şi Constanţa, formaţiunea politică a ieşit pe primul loc, succes ce le conferă o mare încredere la următoarele alegeri. 82.501 voturi a avut USR-PLUS la nivelul municipiului, fiind umăr la umăr cu PNL, în timp ce PSD s-a clasat pe locul 3, sub 20 %. Reprezentanţii USR spun că acesta este primul pas către victorie și promit să continue cu aceeaşi energie şi determinare pentrua ieşit învingători şi la alegerile prezidenţiale dar, mai ales, la cele locale. Stelian Ion, deputat USR, speră ca formaţiunea să câştige primăria, dar şi mai multe mandate de consilieri locali, cu sprijinul PLUS, dar şi al opoziţiei şi, de ce nu, al lui Vergil Chiţac.

“Dacă ar fi fost alegerile locale, am fi câştigat”, este de părere Stelian Ion, deputat USR. Acesta spune că rezultatul de la europarlamentare este un semn că locuitorii Constanţei vor o schimbare, un semn că vor să scape de PSD. “Mă bucură faptul că a ieşit un număr mare la vot, este un semnal că oamenii vor să se desprindă din trecutul cenuşiu, de ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani legat de modul în care PSD şi grupul infracţional organizat, dovedit în instanţă, condus de Mazăre a căpuşat oraşul şi municipiul. Mă umple de optimism şi, cred că din 2020, Constanţa o să păşească în altă epocă. Sunt de apreciat colegii mei care au făcut un efort extraordinar în ultimul timp, în ultimii doi ani, filiala Constanţa a dovedit seriozitate. Colegii de la PLUS au fost alături de noi, am lucrat în echipă. E un rezultat foarte bun şi dorim să menţinem avantajul acesta faţă de competitorii noştri şi dorim să-l sporim, să fie o diferenţă şi mai mare la următoarele alegeri”, a spus, pentru Replica, Stelian Ion. Deputatul este convins că USR va câştiga şi următoarele alegeri. Este cel mai probabil să plece la luptă în aceeaşi formulă, USR-PLUS, dar nu exclude sprijinul opoziţiei, şi nici al colegului Vergil Chiţac, preşedintele Asociaţiei Constanţa Altfel.

Vergil Chiţac

“Urmează prezidenţialele, dar mă gândesc, în special, la alegerile locale, unde vrem să avem primar şi cât mai mulţi consilieri. Rezultatele acestei alianţe sunt îmbucurătoare, marile oraşe sunt câştigate de USR-PLUS, sunt argumente pentru a continua această alianţă. Lucrul nu e decis în mod formal, sunt şi păreri contrare, dar în perioada următoare se va decide soarta viitoarei alianţe şi condiţiile în care va funcţiona. Lucrurile nu sunt stabilite, dar tendinţa este de a continua această alianţă, pentru că a fost o formulă de succes. Avem discuţii cu cei din opoziţie, dar nu vom face publice aceste discuţii până nu se concretizează. Evident, formula cea mai potrivită ar fi candidat unic, iar rezultatele de la euro de oferă un avantaj în faţa partenerilor noştri, în sensul că rezultatele ar duce spre un candidat din partea USR-PLUS, susţinut de celelalte formaţiuni”, a completat deputatul. “Am discutat şi cu cei de la Constanţa Altfel, Chiţac îmi este coleg la Parlament, există discuţii, dar la modul general, nimic concret, pentru că trebuie să vedem ce şanse sunt. Dacă ar fi fost alegeri pentru locale, USR ar fi câştigat. USR îşi va desemna, cu siguranţă, candidat, pentru locale. În privinţa celor de la putere, am încercat să promovăm câteva idei, să venim cu câteva propuneri şi ne-au închis uşa în nas. L-am sunat de două ori pe domnul Făgădău, pentru chestiuni legate de Constanţa, şi nu a manifestat disponibilitate pentru dialog. Cu cei de la PSD nu se poate discuta”, a completat Stelian Ion.

Cât despre candidatul USR la Primăria Constanţa, Stelian Ion nu nu exclude posibilitatea de a reprezenta USR la alegeri locale, dacă i s-ar propune. “Nu-mi place să vorbesc despre mine şi să mă autopropun în vreo funcţie, propunerile vin de la colegi. Voi face pentru Constanţa tot ce depinde de mine să schimbăm faţa acesteia în bine. Iau în calcul toate variantele”, a cnchis parlamentarul.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A-l alege pe Chitac Vergil este o mare greseala! Il cunoastem multi inca din frageda pruncie! Este dornic de parvenire! Stim multe despre el inca din timpul activitatii si cum a alunecat printre meandrele anchetelor de coruptie!
0
0
Chitac are datorii mari catre fostul sau student Comanescu care practic i-a netezit drumul in viata cam din anii 90! In plus cine nu -l cunoaste pe Chitac se inseala vazand in el Messia! Este un individ naravit la cele lumesti! Cei care il cunosc rad cand vad asemenea credulitati la oameni!
1
1
Il cunosc pe Stelian Ion din anii adolescentei. Nu stiu cum este dpdv profesional. Stiu doar ca s-a luptat in instanta cu diversi "oameni de afaceri", care doreau sa construiasca blocuri pe putinele spatii verzi de pe Lapusneanu. Pentru aceasta, l-am apreciat. Dar nu mi-au placut deloc momentele penibile, in care se alatura colegilor de partid si defila cu placarde prin Parlament. Jenant. Stiu ca este bine sa pui umarul la construirea spiritului de echipa. Dar, cand echipa deraiaza, ar fi bine sa o trezesti la realitate. Reprezinta un partid nou, fara oameni cunoscuti si experimentati.
2
1
Se pare ca USR merge pe acelasi tipar ca toate partidele. Incearca atragerea asa ziselor personalitati. Daca ei vad in Chitac acel personaj cu care va castiga Constanta vor fi o mare deziluzie. Pacat de rezultatul in alegerile parlamentare. Cand te amesteci cu "rahatul" nu te astepta sa mirosi frumos.
10
3
Acesc domn avocat isi aduna clientii din comisiile de consultare al primariei pe care toti mosii si toate babele il credeau un mare avocat dar cand el este un parlit de avocat Si uite asa a ajuns asta in parlament tot cu mosii si babele.Vaiiiii de capul nostru daca iese asta primar
8
2
NEO-MARXISTI il propun pe ... prin semne masonice. Simbolistica e cea care va umfla scorul electroral. S-a vrut M oarte sobolanilor rosii? S-a vrut. Acum se vine cu solutia indulcita cu CHITCARI TRASEISTI. Sa vina jandarmeria sa-i ridice pe negociatori. In DUBA cu veterinarii.
5
5
Ehe ce am a flat EU azi dupamiaza ca stiristul Antena 3 Mihai Gadea va participate la alegerile la Toamna ca Politician PSD ahhh si ce o sa rad EU in hohote atunci ca Prostii de Usr Plus nu avea nici'o Sansa pentru Scaunul a Viitorului Primar Al Constantei tot PSD va castigate fiindca stiristul de la Antena 3 Mihai Gadea va participa la Alegerile Psd ca Politician Politic PSD recent am a flat citind Clar Stiri din Jurnal lol!
2
2
USR SUNTETI JALNICI PE BUNE. Chitac baiat destept. V-a sustinut din umbra, femeia-cu-femei de langa el tot avocat ca Stelian, si uite asa ne pricopsim nu numai cu chit-chit ci si cu USR care in afara de urlete de altii nu stiu nimic. Incet-incet vom afla multe despre ei, si cam toate rele.
7
4
Toata lumea stie ca cei mai mari spagari sunt sefii institutiilor de invatamant. numai stelian ion nu stie pe care l.am votat la parlamentare .pacat
8
2
Pe care unii Il doresc sa-l faca unii cu USR-Plus, este la fel de nociv cum a fost PD-PNL din 2005 si pana in 2015. Ar trebui sa va dati seama ca USR-Plus au in interiorul lor numai nulitati si de aceea cauta looseri precum Chitac. Au vazut ca le-au mers cu Ciolos si cred ca o sa le mearga la nesfarsit! Romani, cascati ochii bine!
5
3
Vergil Chitzac, acest bou cu tzatze ajuns in parlament degeaba ... Pffff ... USR ar trebui sa fie mai selectiv. Plm.
14
7
Constanta altfel ce a facut? A ajutat familii? Eu intreb care este activitatea parlamentara a acestui adevarat ipocrit amiral de carton. In ce razboaie si pe ce camp de lupta si-a luat gradele? Nu va e rusine cu asociatia voastra care face numai procese, multe ce e drept ptr binele orasului insa numai si numai pentru imaginea unui impostor
12
5
ATI INCEPUT SA.VA DATI IN STAMBA. CINE E STELIAN ION ! NU A AUZIT NICI NAIBA ! DOMNUL DEPUTAT, DE.CE NU CANDIDEZI DUMNEATA ? PENTRU CA USR NU ARE OAMENI DE VALOARE SI MAI VRETI SA MAI SI CASTIGATI ! HAI PA CU VOI ! O SA LUATI URMELE PP-DD!
13
6
Chitac merita mai mult! Nu gasca aia de beizadele de la Cta!
5
13
USR nu va incurcati cu nea Vergil...nici draqu nu o sa-l voteze...!!!!
17
5
nu.nu.nu!!!
9
5
o sa il voteze pulea spatarul
13
7
asta e ciuma drakului,,
10
6
Si Mangalia voteaza Alianta 2020 USR PLUS! Abia asteptam
12
13
Votam ori ce dar nu pe asta psd fsgabou sau akti din gasca psd stop vot psd
16
5
Niciodata unul care a fost angajat la stat si a asteptat ziua de salariu ora sa mearga la popota banii pentru haine anual toata viata lui niciodata nu va stii sa creeze plus valoare el va astepta cum a asteptat toata viata lui
18
9
Au intrat in panica din cauza lui Chitzc toti praduitorii lui Mazare si Fagadau!
18
11
Daca USR vrea sa creasca in sondaje sa o convinga pe Codruta sa candideze la prezidentiale sub sigla lor. Cu alegerile locale va fi mai usor in aceste conditii.
9
14
FACETI O MARE GRESEALA!!! Atentie pierdeti daca faceti aceasta miscare, nu este omul potrivit, nu are nici o sansa, domnilor este pacat sa va irositi castigul cu acrest om.
16
16
Ipocritilor, in vreme ce voi ati stat tolaniti in fotoliile voastre confortabile si ati mimat compasiunea fata de semenii vostri, AMIRALUL a sprijinit multe familii alaturi de echipa lui din Asiciatia Constanta Altfel. Este cel mai potrivit Primar al nostru iar mirosul schimbarii va aduce un fior rece pe sira spinarii. Sunteti disperati ca, la fel ca acum aproape 4 ani, n ati reusit sa i gasiti nimic AMIRALULUI cu care sa l santajati. Va e teama ca, odata ajuns la Primarie, ne va spune si noua, cetatenilor, cat de mult ati furat voi? Alegerile astea v au prins cu chilotii in vine...
21
15
Chitac prin Constanta altfel a fost pana acum. Acum iese in fata. Tot respectul pentru USRPLUS insa au castigat numai pe ura populara si deja incep sa isi arate adevarata fata. Cu Chitac in frunte o sa ne lamurim complet ca de fapt s-au jucat cu sentimentele noastre
20
12
Numai la gandul asta. Ei ar vrea ca usr-ul sa mearga cu un candidat propriu, altul decat Chitac, Pnl la fel, iar amiralul sa candideze independent. Doar asa ar avea Fagadau sanse. Realitatea va fi fix pe dos, Chitac sustinut de usr si pnl va lua 60%, in timp ce Fatalau nu face nici scorul partidului.
19
10
Va rog mult usrplus terminati dracului cu vergil asta , e un nenorocit , nu afacut nimic pina acum , va rog lasati l dracului de psd ist vopsit in galben
20
11
Nicusor Dan e cel mai bun candidat in cazul in care usr si pnl nu ajung la un candidat unic, adica Nicusor Dan.
6
10
Dar de daraban ce zicet...i.Chitac e un comunist ofilit.
10
20
Replica, 85.000 voturi USR la nivel de municipiu? Schimbati scriitorii si redactorii care habar nu au care e diferenta intre judet si municipiu. Asa va faceti incontinuu de cacao. Cat despre amiral fara razboi, fiind un vecin al creaturii spun doar ca este cea mai mare greseala.
27
5
Cu obositul asta de Vergil NICIODATA nu o sa castigati voi primaria !!!
30
16
Chitac este cel mai potrivit pentru primarie! Constanta Altfel demonstreaza ca poate!
16
36
Huooooo.Luati traseistul si o sa castigati un cacat.
22
17

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468