REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Valeriu Gheorghiță, despre pașaportul de vaccinare: „Nu trebuie să ajungem la această divizare“

Valeriu Gheorghiță, despre pașaportul de vaccinare: „Nu trebuie să ajungem la această divizare“

Replica API 14 ianuarie 2021 | 00:00 1462

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19 a declarat, joi, la B1 TV, că nu ar trebui să existe o divizare între persoanele care s-au vaccinat și cele care nu s-au vaccinat.

Valeriu Gheorghiță

„Ceea ce cred și susțin este că nu trebuie să ajungem la această divizare între persoane care s-au vaccinat și cele care nu s-au vaccinat. Este dreptul fiecăruia să aleagă ce dorește să facă cu propria sănătate. Milităm pentru dreptul la libera alegere printr-o informare corectă așa cum știm vaccinarea este voluntară și nu este obligatorie. Drept pentru care nu cred că trebuie luate decizii în funcție de statutul persoanei respective, dacă a fost sau nu vaccinată. Te poți feri de infecție respectând măsurile de prevenție cât se poate de bine. Am asistat aproape neputincioși la derularea evenimentelor pandemiei pentru că majoritatea oamenilor au respectat măsurile, dar s-au infectat accidental prin contact cu persoane apropiate“, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trezeste te baiete, vei deconta prostia lui Der Ochse. Tarile vor cere ori pasaport, ori test si carantina, indiferent ce citeste ala pe cartoane.
2
0
De cand a zis "ad labam", e mai credibil.
3
0
vaccina vor fi mai mulri decat cei care se vor vaccina nu vor avea ce sa faca decat sa respecte vointa majoritatii. Daca eu nu m am infectat timp de un an pentru ca am stiut sa ma protejez sau m am infectat dar n am avut probleme pentru ca am un sistem imunitar echilibrat este incorect sa am restrictii. Cei vaccinati nu se pot imbolnavii si doar asta conteaza. Eu respect regulile de preventie si e suficient. Nu toti suntem la fel deci nu incercati sa ne uniformizati. Asta merge doar in Coreea de Nord. Unii au imunitate buna in mod natural altii o capata prin vaccinare. Sa i respectam pe toti.
5
0
Gheorghita citi bani ai primit si citi bani vei mai primi ca sa ne convingi cu ideile tale de baba cloanta ia spunei tu lu mos gerila Gheorghita copil cuminte care esti si vaccinat ca sa ne minti c
6
0
Doar prostii se vaccineaza la cap
7
0
Doctorasul cel viteaz si pensat si cu gleznele goale.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108