REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Valeriu Gheorghiță SCOATE AȘII din mânecă: VEDETELE chemate să convingă românii să se vaccineze

Valeriu Gheorghiță SCOATE AȘII din mânecă: VEDETELE chemate să convingă românii să se vaccineze

Replica API 4 iunie 2021 | 23:24 1340

Preşedintele Comitetului naţional pentru coordonarea vaccinării anti-COVID, Valeriu Gheorghiţă, i-a provocat pe Andreea Esca, Mihai Bobonete, Lucian Mîndruţă şi Văru Sandel în cadrul campaniei de informare privind imunizarea.

Provocarea a fost lansată joi, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută de Valeriu Gheorghiţă şi de secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, care a avut ca prim subiect lansarea unor spoturi de informare privind campania de vaccinare anti-COVID.

"Primul subiect este legat de campania de comunicare care este lansată de Guvernul României, în parteneriat cu UNICEF. Împreună cu colegul meu, secretarul de stat Andrei Baciu, în calitate de coordonatori ai campaniei naţionale de vaccinare, am prezentat şi filmat un scurt material video, prin care transmitem ce conţine vaccinul pentru noi, arătând elementele personale care nouă ne-au lipsit în această perioadă de pandemie şi, de asemenea, vom lansa şi o provocare către cei cunoscuţi, tocmai pentru a împărtăşi împreună ce conţine vaccinul", a declarat Valeriu Gheorghiţă.

"Ce conţine vaccinul? Vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii. Vaccinul conţine bucuria lucrurilor care ne au lipsit în toate aceste luni de pandemie, conţine concedii petrecute la mare şi în Deltă cu prietenii şi cu familia, conţine mersul la locul de joacă cu copiii, conţine zâmbetul oamenilor din spatele măştilor, vaccinul conţine normalitate. Lansez o provocare pentru Andreea Esca, pentru Lucian Mîndruţă, pentru Mihai Bobonete şi pentru Sandu Pop, cunoscut publicului ca Văru Săndel, ce conţine pentru voi vaccinul?", afirmă şeful CNCAV, în videoclipul care a fost prezentat în conferinţa de presă.

Secretarul de stat Andrei Baciu a amintit de provocarea lansată recent de premierul Florin Cîţu şi a adresat, la rândul său, o provocare către Victor Rebengiuc şi Camelia Potec, dar şi către medici, precum Beatrice Mahler şi Adrian Marinescu, scrie știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Parca il aud pa Florin Salam:,,AUUUU MANCATIAS sunt un manelist ratat si mananc kakat de cand am fost fatat!!
4
0
Da cu cat i-atiplatit ? ca sa va faca campanie ? si pe toti aia de la radio ? care mint ca s au vaccinat ? I ati platit sa minta si sa insele tineretul care nare minte, sa va vina la vaccin pentru concerte. JEGULE !!! tu te ai vaccinat pe bune sau cu vitamine ??? crezi ca nu se stie ??? ORDINARILOR !!!
7
0
Cheama homosexualii lui !!!
6
0
Baga si vreo doua siliconate din alea cu botul ca ventuza de desfundat chiuvete.Asa ai scoti si pe pe aia de la pacanele la vaccin .
13
0
La ce circ s-a ajuns...vai de campania lor..
13
3
Este adevarat ca pe tine te ba bar deste in gh iot san cineva?mare de tot?dar tu mai Ghe or ghi ta ?ai intretinut raporturi se x uale cu minori?specific minori la masculin
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272