REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Veţi merge la vot la alegerile europarlamentare din 26 mai?

Veţi merge la vot la alegerile europarlamentare din 26 mai?

Replica API 23 mai 2019 | 01:10 247

DA
NU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da! Cu siguranta! Votez PNL, Votez Referendum.
7
1
nu numai ca nu merg la vot dar ma si pis pe el. nu legiferez colonialismul sodomist.
4
10
Da,si nu voi vota cu cei ce reprezinta fascistii din Romania ,cu interese antiromanesti,cu dorinta de putere personala si dispret fata chiar de cei ce ii voteaza. Voi vota o echopa ce a dovedit ca face lucruri bune,chiar daca uneori cam lent,dar a reusit sa repare multe din ororile si abuzurile nazistilor si neomarxistilor.
3
11
Pentru ce ?.Pentru ca astazi am primit taxa de mediu plus dobanda.Sa vedem cine plmea va mai dadea banii inapoi si dobanda.Asa ca muie in gura pnl,usr,pmp si alte partide de cacat.Voi vota doar pe buletinul de vot palamentar restul MUIE.Cand o da Johannis casele furate inapoi Romaniei si cei peste 300 de mii de euro dobanzi din furaciuni atunci votez si buletinele de referendum.Sanatokos Johannis !
5
13
Nu mai merg la niciun vot de 15 ani. Toate partidele sunt la fel. Nu conteaza care - PSD,PNL,PPDD etc la fel
4
7
Nu, nu merg. Chestia cum ca votul conteaza este o manipulare, votul tau nu conteaza atata timp cat votezi si apoi injuri ce ai votat, votul tau nu reprezinta o credinta, ci doar negativism, nu este un vot pentru ci unul impotriva cuiva. De ce sa-i votezi tot pe oamenii lui Basescu, pe bune? Au fost nulitati la guvernare si acum ii trimitem in Europa? Daca votez votez ceea ce consider ca merita, lucruri bune, oameni buni, nu merg la vot doar ca trebuie.
8
10
Bravo tuturor care merg si voteaza, indifferent cu cine. Votul meu va fi mai degraba unul de BLAM la adresa administratiei locale. NU, nu le respect optiunea celor care nu vor merge la vot. Votul e o chestiune de buna-crestere si civilizatie. De igiena civica. Asa incat cui ii place, de exemplu, sa umble nespalat sau cu dintii murdari, n-are decat. Si cred ca-s lejer vreo 6 din 10, daca nu cumva chiar 7. Jenant.
13
4
Sa i pupi i cu5r pe pesedei daca n ai loc de ei
6
10
MU13 PSD SI SUSTINATORILOR ANALFABETI , HOTI SI INFRACTORI ! ROMANIA CHIAR MERITA MAI MULT! VOTAM!!!!!!
9
6
Independent
4
1
Ca in ultimii 29 de ani voi vota cu Iliescu, maica!
3
3
la alegeri da, fara referendumul vietii pt ca presa securista l a cam distorsionat prin manipulare. Si fara userloci vanduti vestului care vor sa faca din Ro colonie americana.Nu multumesc!
6
8
@ 00.32 bine mai neocomunistule cu 4 clase ,la voi la USR nu se primesc si oameni care stiu sa scrie corect romaneste ?Chiar sunteti penibili la cate bashini si rasini aveti in voi, cum naiba reusiti sa mutilati limba romana in asa hal? IO sugi !? Bai ,cat de prost poti sa fii ?
7
5
Io sugi si lui ras-putin, pesedracnist infect.
9
7
UE este real un sistem Satanist, Anticrestin, Antieuropean, Antiromanesc, de impunere a neomarxismului in Europa si de sclavizare si exploatare a popoarelor Europei. DE CE AS VOTA PENTRU A GIRA ASA CEVA?
9
15
Asa este. Partidele sa se certe pe ciolan, vom vota INDEPENDENT. SIMION.
8
9
@12:06 opozitia ,tot mitocani ati ramas pesedraknist asa si?Esti mai roman ca mine?Despre cine ia muie vedem pe 26 seara !
9
4
nepermis sa te atingi de vreun fir de par a-l puscariasului flausat draknea. Da vom iesi masiv la vot ptr a stopa manipularea, ii vom salva si pe cei spalati pe creere
15
9
Daca semnati si ridicati buletinele de vot pentru referendum chiar daca votati nu se considera ca participare la referendum si conteaza pentru prag.Cei de stanga nu trebuie sa semneze,ridice buletinele de referendum!
7
14
DA, si vom vota un independent.
9
8
Sunteti pesedracnisti! Deci prin definitie niste mu15ti batuti in cap si nu puteti pricepe ce MU1E P5Dracnea o sa luati!
9
17
las-o mai moale sau voi va pregatiti de pe acum sa spuneti ca ati fost furati? merg la vot si VOTEZ NU la referendum!
13
11
am sa merg sa votez dar fara a vota pentru referendum si ce daca afla ca sunt simpatizant pesede! Vin liberalii sau userul cu batele dupa cum zicea Orban si ma bat? De unde naiba o sa fie in jur de 4.8 milioane de DA la referendum ? O gluma buna !Conform legii cei care nu voteaza la referendum pe lista cu referendumul se trage linie la rubrica cu semnatura asa ca nu exista portita de fraudare !
17
12
1 este dreptul meu sa aleg daca votez la referendum si sa nu fiu obligat sa iau 3 buletine de vot ca sa nu stie cineva cu cine tin! Nu pot fi obligat ca votul meu sa valideze referendum ! 2 .Cititi art 74 Constitutie amnistia si gratierea nu pot fi obiective, propuneri ,ale actiunilor cetatenesti!
15
8
Iar PNL? Iar oamenii lui Basescu? Nu v-ati saturat?
20
12
Da, cu siguranta! Votez PNL si Da la Referendum.
26
18
Cine te opreste pesedeule sa iei toate buletinele si sa nu se stie cu cine ai votat?
13
17
PNL-28,5% , PSD-21,1% , ALIANTA USR-PLUS-19,6%. Iohannis-44% , Dracnea -7%.Muie PSD , muie Dracnea, muie Replica !
23
16
NU, deoarece din cauza referendumului votul nu mai este secret .APADOR CH rezultatul votului stiut dinainte Nu,nu se vor uita in cabina de vot in momentul stampilarii, ci, mai inainte de asta, la numarul de buletine de vot primite de fiecare votant. Astfel, vor intelege imediat de partea cui ,putere sau opozitie a votat fiecare: daca a primit un buletin de vot -voteaza cu puterea, daca a primit trei buletine de vot -voteaza cu opozitia.Mai merita sa merg la vot ? Cum este mai Iohannis cu votarea si referendumul in aceeasi zi ,asta ai vrut? Sa stii cine cu cine votaza ,dar cu nume si prenume ?
15
22
nu votez pe Bogdan cu batistuta ,ca suge pooola ca maimuta.
16
21

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108