REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Viceprimarul comunei Corbu şi-a pierdut mandatul! Consilierii locali n-au mai putut 'fenta' ordinul prefectului

Viceprimarul comunei Corbu şi-a pierdut mandatul! Consilierii locali n-au mai putut 'fenta' ordinul prefectului

Replica API 13 decembrie 2017 | 00:02 695

Au amânat cât au putut punerea în aplicare a unui ordin al prefectului, până când... s-au convins că dacă insistă să "fenteze" legea, vor da şi ei cu subsemnatul! Vorbim despre consilierii locali din Corbu, care, întruniţi miercuri, 13 decembrie, în şedinţă, au votat pentru încetarea mandatului de ales local al lui Cornel Marin, viceprimarul comunei.

Ordinul emis de prefect pentru încetarea mandatului lui Cornel Marin a avut la bază o condamnare a acestuia, pentru mărturie mincinoasă într-un proces. Săptămâna trecută, când pe ordinea de zi a figurat un proiect de hotărâre privind adoptarea ordinului prefectului (!), aleşii locali de la PNL şi UNPR au absentat de la şedinţă. Nu a fost întrunit cvorumul necesar, aşa că proiectul a fost amânat pentru o nouă şedinţă, cea de miercuri, 13 decembrie. De data aceasta a fost întrunit cvorumul necesar, însă 6 consilieri s-au abţinut. Proiectul a trecut însă, cu 7 voturi pentru.

"Nici nu era necesar să votăm aşa ceva, ordinul se punea în aplicare şi aia era. Dar primarul, Marian Gălbinaşu, dorea cu tot dinadinsul să îşi ţină pe post omul de încredere", a opinat un ales local de la PSD.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti doua greseli domnilor aserviti PSD , 1.Prefectura nu a emis nici un ordin , doar recomandari ca sa nu se implice direct si sa fie acuzati in instanta 2 . Viceprimarul si-a depus demisia . Sunte-ti mancatori de rahat neinformati si partinitori . Nu aveti nimic cu ceea ce ar trebui sa fie gazetaria .
0
0
Eu sunt decebal imi astept randu pt demisie dau autorizati de constructi cat mai pot
2
2
Tasu era consilier de la pnl,el este de la psd.....cum ai ajuns la concluzia asta desteptule?
2
0
E bine ca s-a facut dreptate, dar e bine de stiut ca marturia mincinoasa a fost data in dosarul de inselaciune al consilierului PSD Marian Scarlat, cel care opineaza despre altii, cel care si-a dat propriul coleg de partid afara din consiliu, el mostenind scaunul de consilier de la tatal sau, Ion Scarlat. De-aia nu se face treaba, ca ei se ocupa de scaune si ciolane.
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108