REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Victor Ponta: Constanța are potențial, dar nu este pus în valoare

Victor Ponta: Constanța are potențial, dar nu este pus în valoare

Virgil STOIAN 26 august 2023 | 00:00 3171

Fostul premier Victor Ponta a fost numit consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu, în domeniul relațiilor economice internaționale, în urmă cu o săptămână. Reporterii Replica l-au provocat la o discuție pe Victor Ponta pentru a afla amănunte despre noua funcție, despre Pro România, despre viitoare alegeri dar și cum vede orașul Constanța.

Victor Ponta: Constanta are potential, dar nu este pus in valoare

Victor Ponta crede că orașul Constanța poate să fie administrat mult mai bine și consideră o greșeală îndepărtarea lui Decebal Făgădău. În privința funcției onorifice, acesta a declarat că dacă Marcel Ciolacu îi va cere sfatul în privința relațiilor economice internaționale îl va ajuta cu cea mai mare plăcere. ,,Eu mă ocup de relațiile economice internaționale, sunt consilier onorific și dacă Marcel Ciolacu îmi solicită sfaturile, i le dau. Asta nu înseamnă că renunț la Pro România. Eu nu m-am cunoscut ieri cu Marcel Ciolacu, ne știm de câțiva ani, am lucrat foarte bine împreună deci nu e ceva peste noapte. Pur și simplu, pe acest domeniu, dacă pot să îl ajut, o voi face.” a declarat Victor Ponta despre colaborarea cu Marcel Ciolacu.Victor Ponta: Constanta are potential, dar nu este pus in valoare

Constanța are un mare potențial

Fostul premier crede că orașul de la malul mării nu este pus în valoare cum trebuie: „Am fost în acest an la Constanța și nu mi-a plăcut. Mi se pare în continuare că orașul are un mare potențial și poate să fie administrat mai bine și mă bucur că fostul primar, Decebal Făgădău, a obținut o decizie în justiție care arată că e nevinovat. E poate al 1000-lea caz, nu doar eu și Făgădău, dar și oameni politici și de afaceri care au fost acuzați pe nedrept și apoi când sunt achitați nu spune nimeni scuze. Eu nu sunt constănțean dar cred că Făgădău a fost îndepărtat prin metoda dosarelor, și cred că ar avea șanse în alegeri. Eu cred în continuare că orașul are un mare potențial care nu este pus în valoare, spun asta ca simplu vizitator.

Victor Ponta: Constanta are potential, dar nu este pus in valoare

Nicolae Ciucă nu prea se pricepe la politică

Victor Ponta îl vede pe Ciolacu un premier mult mai bun decât Nicolae Ciucă: ”În privința alianței PNL-PSD, nu exista altă majoritate, cu USR-ul nu funcționa și acum este o majoritate funcțională, cu Ciolacu ca premier pentru că Nicolae Ciucă nu prea se pricepea la politică, nu era domeniul domniei sale. În privința asumării răspunderii lui Marcel Ciolacu pe pachetul de reformă fiscală este normală și cred că au folosit-o toți premierii dacă nu mă înșel. Până la urmă se merge în Parlament, se dezbate și dacă cineva este împotrivă poate face moțiune de cenzură.

Victor Ponta: Constanta are potential, dar nu este pus in valoare

Nu sunt candidat de profesie

În privința alegerilor, Ponta a transmis că nu va participa în calitate de candidat însă își va ajuta colegii din Pro România: ”Partidul Pro România o să participe la alegeri, eu nu, pentru că nu sunt candidat de profesie și îmi este bine așa cum sunt acum, dar îmi voi ajuta colegii din Pro România. Nu are rost să vorbim de acum despre o eventuală colaborare între Pro România și un alt partid. PSD e mare, Pro România e mai mic dar doar la înainte de alegeri putem vorbi despre o eventuală colaborare. La Constanța, nu doar Răzvan Filipescu ci toți aleșii noștri locali, el în mod special e foarte bun, s-au dovedit foarte serioși și mă mândresc cu ei. Răzvan Filipescu s-a implicat foarte și lumea din județ îl cunoaște și îl apreciază. Și Mircea Dobre este foarte bun dar el neavând o funcție în administrație e mai dificil să aibă acțiuni, dar amândoi sunt oameni care politic își fac treaba.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CORNUletz cu lapte, bine ai venit pe strada mea. Cu Banicioiu maimutoiu si Daciana. Mai aveti ma cravatele alea rosii pe care le purtati la gat cand il aclamati pe Nastase in unanimitate la Polivalenta? A fost o greseala ca a fost indepartat Fagadau? Dar Mazare? Dar Micky Spaga? MMT de moralist - si de cand esti tu ma avocatelule mare economist international? Warren Buffet-ule de margarina, gluma p*****a a naturii.
2
0
Mult tupeu are maimutoiul asta sa vorbeasca de Constanta. A uitat ca e unul din artizanii distrugerii orasului.
9
0
Pai dacă useristii de Mazăre și Fagadau și- au bătut joc. Noroc cu uselistul Chitac.
0
4
constanta nu mai are potential ca l-ai furat tu ! datoria petromidia de 600.000.000 de euro ai furat-o tu ! ai uitat ?
9
2
Lepadatura asta vorbeste de potentialul Constantei ? Datorita actiunilor lui din vara lui 2012 ne-a scos definitiv din Schengen ,tara noastra pierzand pana acuma peste 18 miliarde de euro (1/3 pierdute prin Portul Constanta).Peste care se adauga umilirea milioanelor de turisti romani la granitele Schengen.Sa-i fie imputata aceasta pierdere,asa este normal .L-a informat Ministrul lui de interne despre hotararea Consiliului JAI din octombrie 2012 referitor la accesul romaniei in Schengen,si i s-a rupt in 14 nemernicului.
11
2
Chitac cel mai incompetent primar de dupa Revolutie!! Mazare era parfum pe langa nataraul asta. Ca de furat ,toti fura. Dar sa lasi si ceva in urma ta. Dar decat hastagul Stelica cu usereul lui mai bine cu Chitac.
12
7
Filipescu pare onorabil, da Mircea Dobre e slab la toate capitolele.
7
2
Asta nu prea e oltean. Il cheama naumovici ponta, E evreu
5
0
Derbedeul asta de oltean , circar si inganfat arogant . Multa minte trebuie sa aiba cel ce se aduna la un loc cu el..!!!
9
0
Lasati mai omul caci este bolnav,Ponta este genul de om care cu toate ca stie ca vorbeste aiurea,el minte cu atata convingere ca si el crede ca ce spune este adevarat,daca vorbim de caracter Ponta este mai jos decat Haiuristul ala de Simion tocmai pentru ca Ponta a fost pentru un timp priministrul Romaniei si seful PSD,pecand Simion nu a avut functii de conducere in Statul Roman,in rest nu e nici o diferenta intre astia doi.
11
3
Are potential de furat de pe urma Ei. Are potential Constanta
11
1
Mos Povata asta de Ponta de ce nu a spus pe vremea lui Mazare si a lui Fagadau ca orasul are potential? Cu Monitorul Official cum a fost cand efectiv l-ai trecut pe persoana fizica? Asta da lectii? Un Mate-Fripte? Douazeci de ani a fost orasul sub administrare PSD,a scos vreo vorba vreunul din conducerea partidului?
11
5
tu vorbesti tradatorr copiangiu, care ai desfiintat institutul care ti-a dovedit plagiatul? tu borfasule care otraveai pamanturile tarii la rosia montana, si alte si alte dezastre facute cand erai la ciolan? tu tontalaule meriti linsatt cu pietre pentru inalta tradare
11
3
De ce ai dat bani si pensii imense la speciali cand erai prim ministru? Ca sa-l scapi pe Sebastian Ghita prietenarul tau? Tradator de tara ce esti, te-ai vandut pe bani ca o c***a comunista
14
1
Sinucideti-te hotule criminal ce esti !
14
2
Seamānā cu unu' care vinde porumb fiert pe plajā. Zici cā-i frate cu georgicā hauristul. Poate se reprofileazā. Pācat cā nimeni nu mai vorbeste de vremurile când era coleg cu p********l Panait.
14
2
Avem valoare cu Catanel junior in conducerea portului.
4
0
Stela, cere-ti scuze, te rog frumos! Sper sa fi fost o gluma, altfel imi schimb parerea despre tine .
7
0
Nu pot, ma mananca degetele cand aud de aceasta CANALIE de albanez!Incredibil cum se lipeste de aur si psd !!!! Daca il asculti in fara de barfa de minciuni desantate ,de o relatare incorecta a economiei romanesti, nu face ! Vrea sa faca pe mistocarul dar, este o mare Bestie . Cum poti , bai ciolakule ,sa l desemnezi pe acest securist consilier !!!??? Fi re ati ai drakului de bagabonti,cu toata clasa voastra politica din Romania !
19
4
Da are mare dreptate oras cu potential da multi din alte parti au investit in zona in imobiliare construind aiurea spre Mamaia Nord fara infrastructura NU CUMVA MAZARE A FOST LUCRAT CA UNI SA POATA DEZVOLTA IN ALTE ZONE, Ponta tu ai ITP expirat ai Pa Pa Pa
5
7
Corina Martin primar
0
27
Fagadau sa stea departe. Este un mincinos si un corupt.
27
5
a simtit sobolanul miros de cascaval
25
1
Când acest " apostol si mare sfătuitor" al neamului, a fost premier ,iar amicii domniei sale erau la putere si-n C-ta ,de ce nu l-au dezvoltat daca tot zice ca are potential? Potential la jumulit si sifonat banul public.Potential la distrus spatiul verde si de facut matrapazlâcuri imobiliare.Cand a fost premier si Șova amicul lui la MT ,ce ati facut ptr dezvoltarea portului? Nimic.Ati depolitizat managementul APC ului si ati adus manageri privati capabili sa aduca profit ? Nu.V-ati pus in functie politrucii de partid care si-au angajat neamurile si au sifonat banul public. PS.Ponta mitoman a fost,mitoman a ramas.
27
1
poate il da afara pe por kul de la aeroport si ne face si noua aeroportul sa zburam la paris ,milano, frankfurt, k de cta se zboara la tomis 3 autogara, banii se papa de la buget de angajatii kare freaka menta si primesc prime, asta si cu voia celor de la na too , daca nui deranjam, uff
24
2
Rasauteanu daca candida in 2020 PSD avea primar . Dar se vinde pielea ursului aiurea nu mai voteaza lumea cu piticu ala mincinos . Sa Vazut de ce e in stare….toata lumea rade cum il tot umfla pe bani unii
8
11
are potențial, dar nu este pusa în valoare de 33 de ani; oare de ce si mai ales de cine; toti se delimiteaza de trecutul putin mai indepartat sau recent din urma cu numai cativa al ani al partidului in care au fost foarte activi foarte multi ani in cazul asta psd; la fel in pnl; nu eu cel dinaintea mea este de vina cu lucrurile stau atat de ingrozitor de rau si tot asa de 33 ani nu se vede nimic; este nevoie de reforme radicale in toate domeniile, prioritati corecte si realizari concrete toate foarte bine adaptate realitatii atat la nivel central cat si local dar nimeni nu lasa nici macar impresia ca este capabil de asa ceva
18
0
Fagadau nu mai are nico sansa.Suntem satui de afacerile lui si cu afacerile cu navasta-sa schimba borduri,banci,pavaj,cosuri de gunoi negre din tabla p*****a si urate in draci..etc.Este vinovat.Au inchis ochii cei care l-au judecat pentru ca si aia sunt manjiti,mituiti ,corupti,cumparati.A furat mult da-l dracu de hot.La puscarie hotilor din cauza voastra arata orasul atat de urat.Din cauza penalilor corupti care ii judeca si le da pedepse mici sau ii scapa.Va schimbati de la un partid la altul ca lupul blana dar naravul nu. PSD nu mai ajunge niciodata la putere.Populatia este satula de mincinile voastre de zeci de ani .
27
9

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468