REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Victor Ponta: Sper că Sebastian Ghiță este în viață

Victor Ponta: Sper că Sebastian Ghiță este în viață

Replica API 13 martie 2017 | 00:14 342

Victor Ponta spune că nu ştie unde se află acum Sebastian Ghiţă, deşi recunoaşte că a avut o relaţie apropiată cu acesta. Fostul premier a făcut declaraţia la Antena 3, unde a vorbit şi despre înregistrările făcute publice de omul de afaceri, scrie Digi24.

Sebastian Ghiţă e urmărit internaţional, după ce a dispărut la sfârşitul anului trecut. El e urmărit penal sau trimis în judecată în cinci dosare.

Întrebat dacă mai trăiește Sebastian Ghiță, Victor Ponta a răspuns: „Sper că da”. El a spus că nu știe dacă Sebastian Ghiță putea face singur jocul pe care l-a făcut și a menționat că nu a mai vorbit de foarte mult timp cu omul de afaceri.

Fostul premier are și o explicație pentru faptul că nu au mai apărut înregistrări și dezvăluirile lui Sebastian Ghiță par să se fi oprit brusc: „Cred că a fost și el uimit să vadă oamenii care au fost atât de apropiați și care, după, s-au purtat incorect cu el”.

Victor Ponta a fost audiat la Parchetul General, într-un dosar deschis în urma acuzaţiilor lansate de Sebastian Ghiţă, privind numirea Laurei Codruţa Kovesi la şefia DNA. Fostul premier a negat că ar fi fost șantajat ca să o numească în funcție, așa cum a pretins Sebastian Ghiță într-una din înregistrările difuzate după dispariția sa.

„Nu, nu am fost şantajat. Am fost la Parchetul General, am spus ceea ce m-a întrebat procurorul pe acestă temă, în februarie, nu mai ştiu exact când. Când dosarul va deveni public, pot să vă dau mai multe date”, a declarat Victor Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tabloidul replica este infiintat de tigani,am ajuns la aceasta concluzie deoarece replica primeste comentarii jignitoare,scarboase cred ca numai de la tigani.Se pot evita aceste comentarii daca ii obliga pe toti care doresc sa formuleze comentarii sa se autentifice.Vor disparea aceste comentarii jignitoare practicate de tigani si analfabeti.INTERZICETI acest tabloid tiganesc REPLICA
1
0
Nu, sa speram ca a crapat si toata averea lui va fi impartita intre oamenii nevoiasi din tara asta!
0
0
Cum dracu,toti condamnatii,puscariasii merg la antena3,la scursurile alea sa spuna povesti ptr speriat copiii.tu Pontea vorbesti de Ghita,prietenul Tau intim ,stii f bine unde este ,ar trebui sa mergi cu el la puscarie si sa-ti iei multa vaselina
7
5
Ponta are mecla de shemale
7
2
e in viata si apare la televizor .tu stii sigur unde e ascuns si unde isi cheltuie milioanele de euro furati din romania
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108