REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

VIDEO. Primăria Constanța taie cablurile neetichetate din oraș!

VIDEO. Primăria Constanța taie cablurile neetichetate din oraș!

Replica API 27 martie 2019 | 00:55 515

Continuă lucrările de tăiere a cablurilor tv, telefonie și internet neetichetate de pe principalele bulevarde din municipiul Constanţa.

După ce săptămâna trecută s-a lucrat intens la tăierea cablurilor de pe o parte a bulevardului Alexandru Lăpuşneanu (sensul de mers spre staţiunea Mamaia), de ieri a început tăierea cablurilor pe cealaltă parte a bulevardului.

Lucrările au început după ce toţi operatorii de reţele de comunicaţii au avut la dispoziţie mai bine de două luni pentru a-şi eticheta cablurile. Cei care nu au făcut acest lucru rămân fără ele și, implicit, clienții lor fără servicii.

Sursa video: Primăria Constanța

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne cam meritam soarta stimati constanteni!.. primarul asta trebuia scos in suturi din primaria C-ta pana acum, iar cand spun primarul nu ma refer la culoarea lui politica ci la om!.. pai cum sa faci asa ceva?.. in loc sa re indrepti asupra firmelor ce nu si-au etichetat cablurile tu te indrepti impotriva beneficiarului de servicii? Constanta e doar un oras neprietenos cu locuitorii sai din pricina acestui primar incompetent!locuri de parcare nu sunt dar politia pandeste pentru amenda daca te dai jos din masina sa-ti cumperi ceva de la farmacie!bine ca au pus borduri inalte si popice!
1
0
unde-i fecalau,nu-i pe stalp precum hotul din timisoara
0
0
14 LUNI si veti putea allege daca v-a placut in ultimii 4 ani sau nu. Daca stati acasa, inseamna ca v-a placut. Si veti primi bonus un tablou cu Fagadau sa Mazare, la alegere.
3
1
Bai prostule a zis cineva ca ala de la Timisoara e mai destept? Dar tu ca un adevarat sclavete pupincurist ai sarit ca proasta in pula sa-ti aperi secatura de primar oligofren! Psd-isti, lioberali si nu numai trebuie impuscati cu totii!!!
2
1
ia vezi la Timisoara cine a taiat cablurile ,,tot Fagadau ..asa nu mai manca cacaaat.
1
2
Ce sa zic, exact de asta nu mergea treaba in orasul asta de rahat! S-au rezolvat problemele de trafic, de parcare, de caini vagabonzi, de spatii verzi si mai ramasesera doar cablurile atarnate pe stalpi! Fir-ati ai dracului de prosti cu primaria si primarul vostru de cacat!
5
1
foarte bine ! ciudat parca doar rds are cabluri subterane asa se elimina concurenta, primaria constanta taie cabluri hahahaha
2
0
numai useristi atotstiutori pe aici. Lasa ma ca vine stelian manipulatorul si cu o vraja mica va face din Cta un loc magic precum NY sau Paris.
2
4
Foarte bine ! In conditiile in care exista cabluri ingropate, toate celelalte aeriene trebuie date jos ! Este un aspect foarte urat sa avem atat de multe cabluri suspendate.
4
1
Actiune ordonata de golanul Fagadau cu ciuma rosie ! Si oamenii abonati ce fac ? Borfasilor!
1
4
au ramas capetele de cablu pe blocuri atirnate in fata scarilor,alea cine le taie sau le recupereaza?
4
0
Alo bre pina ce se judeca protocoalele de colaborare aveti grija sa nu ne taiati cablurile. STS nu va dat aviz pentru ca aveti prea multi penali in partide.
6
0
Uite de asta merge orasul asta ca... ca nu erau cablurile etichetate! ce sa faca si primaria... atat pot atata fac ! Nu avem parcari dar taiem cabluri, nu avem spati vezi dar facem biserici si mall-uri... si exemple sunt multe !
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272